top of page

Sfaturi pentru un corp tonifiatExistă nenumărate metode pentru a-ți tonifia corpul, dar sunt câteva reguli de bază care rămân neschimbate, indiferent de metodă. Găsești mai jos aceste sfaturi care te vor ajuta să îți atingi obiectivul unui corp tonifiat cât mai repede! Cu puțin mai multă atenție asupra stilului tău de viață, dar și cu ajutorul unor mici secrete de la #AZEENA, vei observa primele rezultate rapid!


𝟏. 𝐍𝐮 𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐟𝐨𝐦𝐞𝐭𝐚

Primul pas pentru atingerea oricărui obiectiv legat de corpul tău este să mănânci corect, deoarece contribuția dietei tale este de până la 80%. Deci, când se spune că ești ceea ce mănânci, acest lucru este cât se poate de adevărat. Una dintre cele mai proaste modalități de a-ți atinge obiectivul este să nu mai introduci caloriile necesare în organism. Corpul tău are nevoie de combustibil, dar acestea trebuie să fie de calitate.


𝟐. 𝐌𝐚̆𝐧𝐚̂𝐧𝐜𝐚̆ 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐢𝐧𝐞

Crește-ți aportul de proteine pentru a ajuta la susținerea mușchilor în timpul pierderii în greutate. Mai ales atunci când slăbești rapid, corpul tău poate pierde masa musculară, ceea ce va afecta aspectul tonifiat pe care îl cauți.


𝟑. 𝐀𝐢 𝐠𝐫𝐢𝐣𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐛𝐨𝐡𝐢𝐝𝐫𝐚𝐭̦𝐢

În loc de amidon (cartofi, pâine, paște, etc.) schimbă aportul de carbohidrați la fructe, legume și cereale integrale și asigură-te că obții suficiente grăsimi sănătoase, cum ar fi cele din semințe, nuci și avocado.


𝟒. 𝐀𝐩𝐚 𝐢̂𝐭̦𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐜𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐚̆ 𝐩𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧𝐚̆

Mușchii sunt 70-80% apă, iar deshidratarea duce la degradarea lor. Pentru a crește producția de țesut muscular nou, este imperativ să te menții hidratată corespunzător.


𝟓. 𝐂𝐨𝐧𝐭𝐫𝐨𝐥𝐞𝐚𝐳𝐚̆-𝐭̦𝐢 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐬

Stresul crește nivelul de cortizol, care este responsabil pentru stocarea grăsimii și diminuează mușchii. Dormi suficient, râzi mai mult, mergi la un masaj... orice funcționează!


𝟔. 𝐀𝐩𝐞𝐥𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐬𝐞𝐜𝐫𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐮: 𝐑𝐎𝐋𝐋𝐒𝐇𝐀𝐏𝐄 + 𝐈𝐍𝐅𝐑𝐀𝐒𝐇𝐀𝐏𝐄

𝙍𝙤𝙡𝙡𝙨𝙝𝙖𝙥𝙚 este cel mai complex și eficient dispozitiv de masaj. Sub acțiunea razelor infraroșii care topesc celulele de grăsime, rolele din lemn activate de dispozitiv efectuează un masaj profund cu rezultate remarcabile pentru fermitatea pielii.𝙄𝙣𝙛𝙧𝙖𝙨𝙝𝙖𝙥𝙚 este rezultatul multor ani de cercetare asupra modului în care metabolismul poate fi îmbunătățit pentru a evita acumularea grăsimii. Infrashape combină pedalatul din poziție orizontală, cu acțiunea razelor infraroșii și a lămpilor cu colagen pentru a te ajuta pe tine să obții mai rapid corpul pe care ți-l dorești!Recent Posts

See All

Comments


bottom of page