top of page

Epilare Definitivă Soprano Titanium

Îți dorești de mult timp să scapi de părul nedorit? AZEENA îți propune o soluție modernă și nedureroasă: tratament epilare definitivă laser Soprano Titanium.

AZEENA-PROCEDURI-(2).jpg

Scapă rapid și definitiv de părul nedorit

cu Soprano Titanium

Câștigător a numeroase premii la nivel mondial, laserul din gama Alma garantează rezultate impecabile. Îndepărtează cu succes firele de păr din exterior, dar și cele aflate sub piele.

 

Tehnologia 3D exclusivă pe care o integrează combină trei lungimi de undă care acționează concomitent într-un singur aplicator:

Diodă

-  Alexandrite

-  Nd-Yag

Prezintă, de asemenea, sistemul de răcire ICE și aplicatorul cu safir, care îndepărtează rapid senzațiile de durere și calmează pielea sensibilă.

epilare-soprano-titanium.jpg

Beneficii Soprano Titanium:

-  Oferă rezultate vizibile de la prima ședință

-  Este un tratament care are la bază numeroase studii clinice

-  Integrează tehnologia 3D: cele mai eficiente unde laser, într-un singur aplicator

-  Se potrivește oricărui tip de piele

-  Este o procedură non-invazivă și nedureroasă, tocmai datorită sistemului performant de răcire Ice Plus

-  Poate fi folosit cu succes atât de femei, cât și de bărbați

Tehnologia de epilare definitivă Soprano Titanium este una dintre cele mai eficiente tehnici de îndepărtare a părului nedorit. Mai puternic, mai rapid, mai inteligent!

 

Confort: 4/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 5-80 minute / în funcție de zonă

Întrebări frecvente:

1. Ce este Soprano Titanium?

Tratamentul de epilare definitivă cu laser este recunoscut la nivel internațional pentru avantajele multiple pe care le prezintă. Combină trei lungimi de undă și integrează un aplicator ingenios, cu rol de răcire a zonei în care se realizează tratamentul.

2. Când este recomandată epilarea definitivă?

Epilarea definitivă devine metoda ideală în cazul în care vrei să scapi de tehnicile dureroase de îndepărtare a părului și să te bucuri de o piele fină. De asemenea, procedura este indicată tuturor celor care se confruntă cu problema foliculitei. Afecțiunea se manifestă prin apariția unor mici puncte roșii inestetice și uneori dureroase centrate pe firul de păr.

3. Ce zone pot fi tratate?

Epilarea cu Soprano Titanium se poate efectua pe toată suprafața corpului. Rezultatele se vor vedea imediat, indiferent de caracteristicile pielii.

4. Este dureros tratamentul cu Soprano Titanium?

În timpul procedurii nu vei resimți durere sau disconfort, tocmai datorită caracteristicilor funcționale excelente pe care le prezintă dispozitivul de epilare definitivă. Tehnologia Ice Plus îndepărtează riscul de apariție a leziunilor sau arsurilor la nivelul epidermului.

5. Cum arată pielea post procedură?

După încheierea tratamentului, pielea va arăta foarte bine. În unele zone mai sensibile pot apărea urme de roșeață sau eritem. Însă, vor dispărea în maxim câteva ore.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Vei observa rapid diferențe semnificative. Aproximativ 30-40% din firele de păr dispar imediat după finalizarea primei ședințe. E recomandat să efectuezi 6-9 ședințe la aproximativ 4-6 săptămâni. Specialiștii AZEENA vor realiza un plan de tratament personalizat pentru fiecare client în parte. La final, peste 90% din firele de păr sunt distruse. Pentru rezultate de succes e recomandat să efectuezi ședințe de întreținere o dată sau de două ori pe an, în funcție de nevoi.

Recomandări:

Pre-tratament:

Oprește tratamentele pe bază de fotosensibilizante precum retinoizi sau antibiotice.

-  Nu folosi creme sau alte produse cosmetice înainte de realizarea tratamentului.

Post-tratament:

Utilizează o cremă cu factor de protecție SPF 30.

Evită expunerea la soare pentru următoarele 24 de ore.

Pentru o piele mereu catifelată apelează cu încredere la un tratament de epilare definitivă laser Soprano Titanium! Rezultatele vor fi cu siguranță pe măsura așteptărilor.

bottom of page