top of page

Pășește în universul AZEENA!

Trăiește magia!

Preocuparea pentru propria persoană este mult mai mult decât o abordare strict fizică, este modul în care te conectezi cu tine însuți la nivel de minte, corp și spirit, astfel încât să te poți adresa lumii din jurul tău cu o fericire care vine din cunoașterea și iubirea față de tine.

AZEENA este un concept profund de îngrijire, empatie și conexiune cu oamenii, este un brand autentic cu o abordare inovatoare, inspirată și creativă asupra tuturor aspectelor legate de sănătate, frumusețe și wellness.

VIZIUNEA AZEENA

Viziunea noastră este să participăm la starea de bine a oamenilor, să fim alături de ei în procesul complex de transformare interioară și exterioară, oferind servicii PREMIUM de remodelare corporală, estetică facială și wellness.

MISIUNEA AZEENA

Vedem acest domeniu al frumuseții ca pe o bază puternică de transformare, pe mai multe planuri, nu doar fizic. Misiunea noastră este să  ajutăm oamenii să acorde o atenție mai mare propriei persoane, să aibă încredere în ei pentru că, astfel vor avea o influență pozitivă și asupra celor din jur.

Am creat un ambient deosebit, unde fiecare persoană să se simtă UNICĂ, SPECIALĂ, să trăiască o experiență implinitoare și să își dorească să integreze această experiență în modul ei de viață.


Pasiunea cu care vă oferim tratamentele personalizate, atenția la detalii, cea mai avansată tehnologie și cele mai noi și inovatoare echipamente care utilizează laserele, radiofrecvența, ultrasunetele și alte proceduri, ne diferențiază! Aceste proceduri stimulează organismul să producă colagen, elastină și acid hialuronic, având astfel un puternic efect antiaging natural.


De asemenea, cu aceste proceduri non-invazive (sau minim invazive) putem trata majoritatea afecțiunilor dermatologice.

Rezultatele obținute în urma majorității tratamentelor sunt rapide și de lungă durată, astfel timpii alocați procedurilor sunt reduși datorită eficienței ridicate a tratamentelor, iar perioadele de recuperare sunt inexistente sau de scurtă durată.


Alegerea noastră este să lucrăm cu firme și tehnologii de top, cu o echipă de medici și terapeuți pasionați și într-o continuă dezvoltare profesională, pentru a călători împreună pe drumul spre “cei mai buni” (noi) și spre “cel mai strălucitor” (tu).

La AZEENA, bucură-te de o experiență unică!

AZEENA by Gyniclinique
Totul a început cu un vis

“Cred că atenția față de propria persoană este un lucru cu adevărat important. Tocmai de aceea, la AZEENA, tot ceea ce oferim a fost atent conceput, proiectat și analizat astfel încât să existe frumusețe în toate, magie în detalii și dragoste presarată în fiecare moment din experiența cu noi”

Dr. Florina Todoruț - Fondator

Dr. Florina Todoruț si soțul ei, Dr. Attila Fogarassy au fondat AZEENA by Gyniclinique din dorința de a crea un “tărâm” al frumuseții urbane bazat pe următoarele VALORI:
 
-  Profesionalism
-  Responsabilitate
-  Respect
-  Etică
-  Pasiune
-  Inovație
-  Sănătate
-  Siguranță


Credem în angajamentul de a oferi EXCELENȚĂ în tot: comunicare, tehnologie, cunoștințe și abilități pentru a te putea bucura întotdeauna de o experiență extraordinară.

subheader-pagini-2.jpg
Echipa
oamenii care
creează magie la
AZEENA
bottom of page