top of page

Plată și livrare

1.        Metoda de plată și de livrare

        Puteți selecta metoda de plată și de livrare din opțiunile pe care le oferim. Înainte de expedierea comenzii, vă vom notifica cu privire la metoda de plată selectată și la costurile aferente. În cazul în care clientul alege să plătească cu cardul de credit, acesta acceptă ca suma de plată să fie retrasă direct de pe cardul de credit în momentul tranzacției.

       Metodele de plată și de livrare oferite în prezent, precum și prețurile aferente acestora, pot fi găsite aici.

       Datele de livrare prezentate au caracter informativ și se bazează pe termenele de livrare preconizate de transportatori.  

iv.      Ne rezervăm dreptul de a asigura livrarea gratuită a produselor, în anumite cazuri.

2.       Diverse

          Oferim clienților noștri diverse reduceri, cadouri și alte vouchere. Utilizarea lor este dirijată de anumite reguli, care vor fi comunicate individual clientului, în fiecare situație.

Cu excepția cazului în care se prevede altfel, fiecare voucher de reducere sau de cadou poate fi folosit o singură dată și numai un singur voucher de același tip poate fi folosit în cadrul aceleiași comenzi. Dacă nu se prevede altfel, reducerile nu pot fi combinate. În cazul în care valoarea voucherului cadou depășește valoarea cumpărăturii, diferența nu va fi transferată într-un nou voucher, iar suma neutilizată nu va fi rambursată.

         În legătură cu cumpărătura efectuată, este posibil să primiți un chestionar de evaluare, de la o terță parte. Puteți să le împărtășiți și altora experiența referitoare la cumpărătură și la produse. Vom fi foarte fericiți dacă veți accepta să completați chestionarul.

3.       Trimiterea mostrelor

Ne rezervăm dreptul de a vă oferi opțiunea de a primi un colet gratuit, conținând mostre de produse cosmetice, în funcție de oferta disponibilă în e-shop, în scopul de a testa produsele oferite în e-shop.

Serviciul de mostre gratuite vizează informarea clienților despre oferta e-shopului, scopul acestora nefiind de a evalua calitatea sau designul mostrei convenite. Serviciul de mostre gratuite constituie un serviciu gratuit, de natură publicitară, care nu constituie îndeplinirea unor obligații în baza unui acord de cumpărare. Prin urmare, nicio discrepanță în mostra trimisă nu oferă posibilitatea exercitării unor drepturi, în cazul executării defectuoase.

Este posibil să fiți contactat în scopul verificării satisfacției dvs. cu privire la produsul ales; prin exprimarea solicitării de trimitere a unui produs, vă dați consimțământul de a fi contactat.

bottom of page