top of page

De ce cremele/loțiunile sunt cele mai importante prietene ale pielii tale?Cu toții ne dorim o piele hidratată, catifelată, cu un aspect cât mai luminos.

Dintre multitudinea de produse disponibile, pe care le alegem pentru a fi potrivite tenului și pielii noastre? Produsele cosmetice sunt necesare pentru a menține nivelul optim de hidratare și pentru a păstra bariera naturală a pielii, a repara pielea astfel încât factorii externi să nu afecteze țesuturile.

Pielea se usucă atunci când își pierde umiditatea naturală din cauza unor factori precum vremea, cosmetice nepotrivite tipului de ten, hrana neadecvată, poluarea, îmbătrânirea și spălarea frecventă.

HIDRATAREA PIELII

Când vorbim despre hidratarea pielii, multă lume apelează doar la cremele hidratante. Este bine de știut că nu sunt singurele care contribuie la frumusețea tenului.

Vă recomandăm să apelați la loțiuni de curățare pentru că și acestea au rolul lor. O curățare incorectă și neadecvată a tenului poate duce la uscarea și deshidratarea acestuia. Cu siguranță, un ten nedemachiat seara va arăta în timp, mult mai rău dimineața. Folosiți loțiunea demachiantă și dimineața și seara. Este foarte important, iar rezultatele le veți vedea în timp.


Când pielea nu este bine hidratată, nu suferă doar tenul, ci și buzele, precum și zona din jurul ochilor. Aceste zone au nevoie de hidratare realizată cu produse speciale, dedicate tipului de piele pe care îl aveți, de aceea puteți cere ajutorul terapeutului dumneavoastră pentru a face alegerea corectă.

Răsfață-ți tenul cu seruri bogate în vitamina C, acid hialuronic, peptide și antioxidanți, pentru a menține o piele cât mai sănătoasă și frumoasă.

Când vine vorba de corpul nostru la fel, hidratarea este cea mai importantă

Uleiul natural sau umezeala de pe pielea noastră acționează ca o barieră de protecție pentru a preveni uscarea sau iritarea pielii. Pentru a proteja pielea și a reține hidratarea, putem folosi diferite produse de îngrijire, precum loțiune de corp, cremă sau unt de corp.

Dintre acestea, loțiunea de corp are o vâscozitate scăzută până la medie, în timp ce crema și untul sunt mult mai vâscoase.

O piele sănătoasă este bine hidratată, rezistentă și elastică, poate face față mai bine efectelor negative ale stresului și îmbătrânește frumos. Pe de altă parte, o piele subțire este uscată şi sensibilă, se poate inflama uşor şi îmbătrâneşte prematur.


Dacă vă expuneți la soare, optați pentru o loțiune cu SPF pentru a proteja pielea.


La Azeena, beneficiezi de consiliere gratuită pentru a găsi produsele adecvate tenului tău, pentru a avea o piele mai frumoasă si sănătoasă.Comments


bottom of page