top of page

Cum ne îngrijim pielea în vacanță?




Vacanța de vară este cea mai așteptată, soare, plajă, multă distracție; dar cum ramane cu ingrijirea pielii? Azi, va oferim mici sfaturi pentru ca pielea voastra sa fie la fel de sanatoasa si in vacanta.


Factorul de protecție solară este prietenul cel mai bun al pielii

Produsele cu factor de protecție atât UVA, cât și UVB sunt estențiale pe toată perioada anului, dar mai ales vara. Razele UV ne afectează tenul pe tot parcursul anului, însă vara suntem expuși pe perioade mai lungi și mai intense, fapt ce cauzează apariția semnelor de hiperpigmentație, a ridurilor și pierderea elasticității. Aplică crema/pudra pentru protecție solară cu cu cel puțin 30 minute de a te expune la soare, astfel încât ea să se poată absorbi în piele.


Ca să beneficiezi de maximul potențial al unei creme cu protecție solară trebuie să ții cont că ea trebuie reaplicată o dată la 2 ore și de fiecare dată când ieși din apă, chiar daca produsul este ”rezistent la apă”.


Produsele cu efect de calmare sunt și ele un must

Arsurile solare pot aparea destul de ușor, mai ales dacă nu am aplicat corect crema protectoare. Este bine să vă expuneți treptat la soare și să țineți cont de orele recomandate.


IGLOO MOIST 24/7 se bazează pe o tehnologie de răcire avansată. Crema produce un efect de calmare și răcire, hidratează pielea, întârzie apariția semnelor de îmbătrânire și îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii.

Pudra cu SPF

Nu este de recomandat sa folositi machiaj cand va expuneti la soare, dar daca este necesar puteti să vă protejați cu ajutorul unei pudre cu SPF. Se poate aplica peste machiaj, ori de cate ori este nevoie, nu este comedogenică și nu încarcă tenul.

Pudra Brush&Go de la NOON lasă o senzație răcoroasă datorită extractului din frunze de eucalip și arbore de ceai, având și un efect antibacterian.

Protejază împortriva razelor UVA/UVB și razelor infraroșii.


Ai grijă de pielea ta!



Articol scris de Diana Stroian, terapeut cosmetician la AZEENA by Gyniclinique


Recent Posts

See All
bottom of page