top of page
AZEENA-PROCEDURI-(2).jpg

Soprano Titanium

Câștigătoare a numeroase premii, tehnologia Soprano Titanium facilitează procesul de îndepărtarea a firelor de păr aflate atât în exteriorul, cât și interiorul pielii. Acționează la nivelul rădăcinii și împiedică formarea de noi foliculi de păr. De asemenea, lasă pielea catifelată și reduce efectele neplăcute ale foliculitei, afecțiune ce se manifestă prin prezența unor mici puncte roșii, inestetice și uneori dureroase aflate la baza firului de păr.

 

Dispune de certificări FDA și CE Medical, ceea ce demostrează calitatea și siguranța aparatelor. A devenit numărul 1 mondial datorită aplicatorului Quatro 3D ce combina 3 lungimi de undă într-un singur aplicator:

 

Alexandrit 755nm,

Nd-Yag 1064nm,

Speed 810nm

Scapă rapid și definitiv de părul nedorit

cu Soprano Titanium

soprano-ice-titanium.png

Astfel, tratamentul poate fi personalizat cu ușurință. Soprano Titanium poate reduce atât firele subțiri, cât și pe cele groase. Se mulează perfect pe toate tipurile de piele, chiar și pe cea bronzată.

În plus, senzația de durere este diminuată cu ajutorul tehnologiei Ice Plus pe care o integrează. Epilarea definitivă va deveni o alternativă sigură, confortabilă și eficientă. Aplicatorul cu safir prezintă o funcție de răcire, ceea ce nu produce leziuni sau arsuri la nivelul epidermului. De asemenea, sistemul In-Motion permite aparatului să acționeze de mai multe ori în aceeași zonă. Tocmai de aceea, epilarea în zona brațelor sau a picioarelor va fi gata în doar câteva minute.

 

Imediat după realizarea primei ședințe, vei observa cum aproximativ 30-40% din firele de păr vor dispărea din zona tratată. Însă, vei avea nevoie de un tratament complet pentru a te bucura de rezultate pe termen lung. Sunt recomandate 6 – 8 ședințe, realizate la aproximativ 4-8 săptămâni, în funcție de caracteristicile fiecărui caz în parte. La final, aproximativ 90% din părul nedorit va fi eliminat. Totuși, va fi nevoie de 1 – 2 ședințe de întreținere pe an.

girl-beach.jpg

Beneficii

-  Este o variantă ingenioasă, apreciată la nivel internațional pentru avantajele pe care le prezintă.

-  Reduce părul nedorit încă de la prima ședință.

-  Datorită aplicatorului cu safir Ice Plus nu vei resimți durere sau disconfort în timpul procedurii.

-  Poate fi adaptat în funcție de nevoile fiecărei cliente.

-  Garantează o piele fină pe toată durata anului.

-  Elimină efectele negative ale foliculitei.

-  Este o alternativă recomandată și de medicii dermatologi.

-  Poate fi aplicat pe toate fototipurile de piele.

Soprano Titanium este o tehnologie revoluționară în domeniu. Tocmai de aceea, oferă o gamă diversificată de beneficii.

Apelează cu încredere la opțiuni ingenioase și bucură-te de standarde înalte de calitate!

bottom of page