top of page

PrimeX - Descoperă Beneficiile

Încă un rezultat spectaculos al tehnologiilor Alma Lasers, PrimeX impresionează prin acțiunea imediată asupra pielii, ceea ce garantează rezultate extraordinare încă de la prima ședință.

Corpul pe care ți-l dorești

cu PrimeX

primex.jpg
UltraWave_edited.jpg

Elementele care asigură succesul sunt:

-   Ultrasunet

-   Vacuum

-   Radiofrecvență unipolară

Într-o primă fază, ultrasunetele emit unde transversale care diminuează semnificativ celulele adipoase. Surplusul de strat adipos este redus treptat, iar pielea își recapătă proprietățile vitale. Mai apoi, radiofrecvența de 40,68 MHz încălzește uniform zona și stimulează procesul de contracție al fibrelor de colagen. Astfel, sunt produse rapid fibre de colagen și elastină, ceea ce îți va permite să te bucuri de o piele strălucitoare.

Combină, de asemenea, patru elemente ingenioase:

ConeX – Ia forma unui con, care are rolul de a amplifica efectele pozitive ale ultrasunetelor și de a distribui în mod egal energia. De asemenea, acționează armonios, fără a crea un punct central de căldură.

 

Impulse – Ultrasunetul este eliberat în impulsuri. Are la bază acțiunea unui efect mecanic, ceea ce eficientizează procesul de realizare a tratamentului. De asemenea, este ideal pentru reducerea celulitei și a urmelor inestetice.

Maximize – Utilizează vacuumul pentru a menține contactul armonios între aplicator și țesut. Tocmai de aceea, asigură rezultate optime încă de la prima ședință.

React – Controlează nivelul de energie din timpul tratamentului. Frecvența este ajustată constant pentru a personaliza tratamentul în funcție de nevoile speciale pe care le prezintă clientele.

Woman in Casual Clothing

Beneficii PrimeX

-  Reduce țesutul adipos.

-  Ideal pentru toate tipurile de piele.

-  Nu creează disconfort sau durere.

-  Redă fermitatea și elasticitatea pielii.

-  Ajută la reducerea celulitei.

-  Stimulează producerea de colagen și elastină.

-  Uniformizează aspectul pielii.

-  Conferă strălucire și naturalețe.

-  Oferă rezultate pe termen lung.

Tehnologia PrimeX este o variantă unică în Timișoara, de care te poți bucura în clinica AZEENA. Terapeuții noștri îți garantează experiențe premium și tratamente personalizate în funcție de nevoi.

Bucură-te de rezultate cu ajutorul serviciilor profesionale de remodelare corporală!

AZEENA-PROCEDURI-(8).jpg
bottom of page