top of page

Tratamente faciale pentru bărbați? Cu siguranță DA!



Ce ar putea să facă un bărbat pentru a arăta mai bine fără să petreacă ore în șir în fața oglinizii sau la centrele de înfrumusețare?


Știm cu toții că fața și tenul sunt primele remarcate la o persoană, astfel că un ten curat, luminos și îngrijit va “îndulci” mereu expresia facială. Există studii ce au demonstrat că bărbații cu un ten curat și luminos sunt considerați mai atractivi de către doamne. Conform statisticilor, numărul domnilor ce apelează la servicii de înfrumusetare a crescut în ultimii ani cu peste 65%, acest lucru devenind din ce în ce mai normal în zilele noastre.

Însă care sunt motivele pentru care bărbații ar trebui să apeleze la tratamentele profesionale?

În primul rând îmbunătățirea circulației sangvine de la nivelul feței. Când fluxul de sânge scade, tenul devine palid, tern; fumatul sau nopțile nedormite adaugă ani în plus pe chipurile noastre.


Circulația sângelui poate fi crescută printr-o curățare profesională și prin introducerea unor seruri sau vitamine ce ajută la revitalizarea tenului. Exfolierea stratului de celule moarte de la suprafața pielii ajută la regenerarea mai rapidă a pielii, astfel că procesul de îmbătrânire este mai lent.


Un alt motiv este faptul că pielea bărbaților este mult mai grasă din cauza secreției mai mari de sebum și a producției de testosteron ceea ce duce la un ten gras, cu puncte negre sau accnee. Un tratament ce curață porii în profunzime, cu siguranță va creea o diferență majoră în aspectul tenului.


Tratamentele cu Oxygeneo și Peeling Cavitațional sunt soluția ideală pentru domnii ce iși doresc un tratament rapid și nedureros pentru a obține un ten curat, luminos și hrănit în profunzime.

Stresul sau problemele de zi cu zi lasă urme pe fața noastră, a tuturor. Pielea ternă, ridurile, cearcănele, petele pigmentare contribuie la adăugarea anilor în plus pe chipurile noastre, dar tehnologia de ultimă generație vine în ajutor cu soluții eficiente și rapide pentru îmbunătățirea calității pielii.


Tratamentele cu Radiofrecvență sau tratamentele tip laser / microneedling stimulează procesele naturale de regenerare celulară, sinteza de colagen și elastină care ajută la menținerea unui aspect întinerit al pielii.


La clinica AZEENA am creat protocoale ce îndeplinesc nevoile specifice tenului bărbaților, pentru a vă bucura de un aspect mai îngrijit și a vă simți și mai bine în pielea dumneavoastră.




Recent Posts

See All
bottom of page