top of page

De ce să investești într-un skin care de calitate?



1. Prevenția pe termen lung

Nu este un secret că pe masură ce înaintăm în vârstă pielea noastra își pierde din capacitatea de reînoire, producția de colagen scade, pielea devine mai fragilă, își pierde din elasticitate, iar textura și aspectul general al pielii se schimbă.

Pe măsură ce producția de colagen scade puteți observa mai multe riduri, iar pielea devine lipsită de tonus și elasticitate. Investiția în îngrijirea pielii încă din tinerețe stabilește bazele pentru a ne menține pielea frumoasă pe o perioadă cât mai îndelungată de timp, prevenind deteriorarea pe termen lung.


2. Economisești pe termen lung.

Investiția în produse și tratamente de calitate poate părea descurajator la început, dar de fapt economisești în timp. O cremă cu ingrediente de calitate, potrivită pentru tipul de ten și nevoile tale poate să îmbunătățească textura și tonul pieli, permițându-i să arate mai bine cu mai puțin machiaj.

Tratamentele non-invazive de stimulare a colagenului sau tratamentele de curatare efectuate la intervale regulate mențin procesele naturale de regenerare ale corpului, astfel pielea ta va arată impecabil chiar și odată cu trecerea anilor.


3. Ingrediente de calitate.

Produsele de îngrijire cu cele mai bune ingrediente sunt de obicei mai scumpe decât alte produse disponibile chiar și în farmacii, datorită ingredientelor mai concentrate și mai calitative.

Produsele ce nu ar trebui sa lipsească din rutina de îngrijire ar fi retinoizii, peptidele, antioxidanții și exfolianții.


Daca nu știi ce e potrivit pentru tine, te invităm la o Consultație Gratuită în cadrul Clinicii AZEENA pentru a descoperi secretele de îngrijire potrivite pielii tale.

La AZEENA, vom găsi întotdeauna o soluție pentru tine. Vino să ne cunoaștem :)

Recent Posts

See All
bottom of page