top of page

IMAGE Skincare
Pielea frumoasă începe cu o piele sănătoasă

Cercul sănătății pielii constă în tratamente profesionale extrem de eficiente, perfect personalizate pentru afecțiunile specifice ale pielii. Aceste tratamente distinctive IMAGE sunt completate de produse zilnice de îngrijire la domiciliu pentru a îmbunătăți și menține rezultate remarcabile in timp. De la peelinguri enzimatice la exfolianti chimici AHA/BHA de nivel înalt, IMAGE Skincare are un tratament care se potrivește fiecărui tip de ten.

azeena_legend-pro.jpg

Lifting, luminozitate, ten fără acnee și pete

cu Peelingurile IMAGE

Atât produsele cât și tratamentele cu Image Skincare sunt dezvoltate și formulate de chimiști recunoscuți la nivel internațional care lucrează împreună cu un consiliu de medici. Toate produsele Image Skincare sunt fabricate în SUA și sunt de neegalat în ceea ce privește calitatea lor pe piața de astăzi,  “Filozofia noastră este să folosim ingrediente superioare pentru a obține rezultate remarcabile”.

Image Skincare dezvolta produse sigure fără utilizarea de conservanți chimici precum parabenii. Utilizarea parabenilor ca și conservanți în produse cosmetice este controversată.

Există studii clinice care sugerează că parabenii prezintă riscuri potențiale pentru sănătate, inclusiv activitatea estrogenului. Image Skincare este una dintre primele companii de îngrijire a pielii care a început să elimine parabenii din linia sa de produse începând cu începutul anului 2007.

Toate liniile de Image Skincare nu conțin parabeni. 

8.jpg

Beneficii:

  • Exfoliază stratul de celule moarte de la suprafața pielii

  • Reduce hiperpigmentarea

  • Imbunătățește strălucirea pielii

  • Reduce liniile fine și ridurile

  • Reduce acneea

Procedura de peeling cu ultrasunete este potrivită tuturor tipurilor de piele, inclusiv tenurilor mature, cu rozacee, acnee, hiperpigmentație, sensibile.

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 60-80 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce fac peeling-urile Image Skincare?

Peelingurile Image pentru îngrijirea pielii utilizează ingrediente de calitate farmaceutică dovedite că funcționează la nivelul celular al țesutului viu al pielii. Sunt peeling-uri profesionale care pot fi personalizate pentru a aborda probleme concrete ale tenului pentru o sănătate optimă a pielii pentru a hrăni, corecta și proteja.

2. Pentru cine sunt potrivite peelingurile Image?

Procedura cu peeling Image este ideală pentru orice vârstă, fiind o modalitate sigură și necomplicată de a reda pielii strălucirea, claritatea și aspectul tineresc. Peelingurile sunt concepute astfel încât a putea fi efectuate pe tot parcursul anului, inclusiv vara.

3. Ce este Tratamentul Ormedic Lift de la Image?

Acest peeling este un punct de plecare excelent pentru oricine dorește să-și ofere pielii un impuls blând, dar eficient. Peelingul cu enzime din fructe, care este conceput pentru a întineri și împrospăta pielea obosită, stresată și cu aspect tern, este ideal pentru pielea sensibilă. De fapt, este atât de blând încât poate fi folosit în siguranță și eficient de către femei în timpul sarcinii. În timpul tratamentului pielea este exfoliată în mod natural cu enzime din fructe de papaya, ananas și dovleac și un amestec de mango de ingrediente organice și derivate din punct de vedere medical. Peelingul este urmat de o mască hidratantă minunat de liniștitoare, care conține ceai verde japonez, care vă va lăsa pielea incredibil de hidratată. Acesta este răspunsul la o piele frumoasă... blând.

4. Ce este Tratamentul Signature Lift de la Image?

Acest lifting facial în patru straturi luminează, strânge și luminează pielea, pentru un efect de lifting eficient. Vitamina C și enzimele din fructe amestecate într-o bază organică de aloe vera în acest lifting facial reduce vizibil roșeața și luminează pielea, în timp ce acidul hialuronic oferă o hidratare superioară. IMAGE Signature Facelift este un pas fantastic pentru cineva care a experimentat tratamente faciale regulate, dar caută ceva mai mult! Așteaptă-te ca pielea ta să arate și să se simtă întinerită și revitalizată.

5. Ce este Tratamentul IMAGE Wrinkle Lift?

Îmbătrânirea pielii și liniile fine și ridurile sunt preocuparea ta principală, IMAGE Wrinkle Lift vă va lăsa pielea să arate și să se simtă mai fină, mai fermă și mai strălucitoare. Peelingul ultra-resurfacing IMAGE Wrinkle Lift combină acidul glicolic și retinolul pentru a reduce în mod activ aspectul liniilor fine prin exfolierea celulelor moarte ale pielii de la suprafață, lăsând pielea mai fermă și mai sănătoasă. Așteptați-vă ca pielea dvs. să fie vizibil mai netedă, cu aspect redus de linii fine și o strălucire sănătoasă.

6. Ce este Tratamentul Acne Facial Lift?

Acest tratament facial clinic activ este conceput pentru a trata imediat toate formele de acnee. Acidul salicilic, enzimele, retinolul și peroxidul de benzoil funcționează sinergic pentru a dizolva eficient excesul de uleiuri și petele superficiale. Așteptați-vă la o piele curată, împrospătată, sănătoasă și frumoasă, fără ulei, într-un singur tratament.

7. Cum arată pielea post procedură?

Dupa tratamentul Image, pielea arata luminoasa si hidratata. In functie de peelingul folosit si sensibilitatea fiecarei persoane, o piele sensibila poate fi usor rosie, roseata care dispare in urmatoarele ore post tratament.

8. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Imediat dupa tratament pielea arata mai hidratata si luminoasa, efect ce se va potenta in următoarele zile.

Recomandări:

Pre-tratament:

  • Se recomandă evitarea expunerii la soare sau solar cu 48h înainte de tratament

  • Se recomandă oprirea tratamentelor foto-sensibilizante sau utilizarea de retinoizi topici pe zona tratată

Post-tratament:

  • Se recomandă utilizarea produselor cu factor de protecție

  • Se recomandă utilizarea produselor de îngijire blânde cu pielea și evitarea activităților fizice intense imediat după tratament.

Va așteptăm la Azeena pentru a alege cea mai bună variantă de tratament pentru tenul dumneavoastră.

bottom of page