top of page

OxyGeneo Tech - Oxigenare pentru piele

Tehnologia OxyGeneo a căpătat o popularitate din ce în ce mai mare datorită procesului natural de oxigenare pe care îl conferă pielii. Oxygeneo prezintă o concentrație ridicată de CO2, ceea ce ajută la stimularea dezvoltării fibrelor de colagen. Țesutul este revitalizat, iar pielea își recapătă fermitatea și strălucirea. Este o variantă ingenioasă, caracterizată de trei funcții importante: oxigenare, exfoliere și absorbție.

Lasă-ți pielea să respire

cu OxyGeneo

oxygeneo copy.png

Procedura se desfășoară astfel:

-   Prima etapă a tratamentului presupune aplicarea capsulei OxyPod, compusă din bicarbonat de sodiu, pe suprafața pielii. Odată ce intră în contact cu genul primer, bogat în ingrediente naturale și nutrienți, capsula devine abrazivă și facilitează exfolierea pielii. În urma procedeului, apar numeroase bule de dioxid de carbon care produc un efect de “explozie” asupra pielii. Substanțele active intră în profunzimea țesutului, ceea ce estompează celulele moarte și netezește delicat pielea. Totul determină apariția unui răspuns biologic, numit și efectul Bohr, care nu face altceva decât să trimită sânge bogat în oxigen către zona tratată. De asemenea, fluxul de sânge și metabolismul celular sunt îmbunătățite.

 

-   Mai apoi, se trece la etapa infuziei de seruri care conțin nutrienți, vitamine și ingrediente alese atent de terapeuții AZEENA pentru a contura rezultate extraordinare.

1.jpg

Avantajele tehnologiei sunt numeroase:

-   Tratează acneea,

-   Estompează ridurile de expresie și liniile imperfecte de la nivelul pielii,

-   Uniformizează tenul,

-   Hidratează în profunzime pielea,

  Conferă tenului fermitate, elasticitate și luminozitate.

-   Oxigenează din interior spre exterior

Tehnologia OxyGeneo a determinat dezvoltarea a cinci tratamente premium, destinate fiecărui ten în parte:

OxyGeneo Balance

Perfect pentru tenul gras cu tendință acneică. Secretul din spatele rezultatelor imediate este cărbunele activ din bambus. Ingredientul are funcții anti-bacteriene și antiseptice. Astfel, țestului este detoxifiat, iar toxinele și excesul de sebum sunt îndepărtate cu eficiență. De asemenea, porii sunt curățați în profunzime. Pe lista celorlalte ingrediente care susțin definitivarea unei pieli sănătoase sunt se numără: camu camu, acid mandelic, ulei de argan, ulei de jojoba și extract de coada calului.

 

OxyGeneo Revive

Alegerea inspirată în cazul în care te cofrunți cu riduri și un aspect fad al pielii.  Are la bază extract de alge roșii, bogate în antioxidanți. Tocmai de aceea, ridurile și liniile fine sunt estompate, iar pielea devine mult mai fermă. De asemenea, tratamentul reduce riscul îmbătrânirii premature. Cu ajutorul său te vei bucura, așadar, de un ten impecabil, indiferent de vârstă.

 

OxyGeneo Iluminate

Destinat celor care își doresc să strălucească în fiecare moment. Vitamina C și acidul Kojic diminuează petele pigmentare, uniformizează nuanța tenului și îi conferă vitalitate. De asemenea, acționează ca o barieră protectoare în fața factorilor nocivi care pot destabiliza proprietățile țesutului.

oxy.jpg
5.jpg

OxyGeneo Hydrate

Se va potrivi de minune pielii deshidratate, care prezintă o sensibilitate aparte. Ingredientul principal pe care îl prezintă capsula este spirulina albastră, care estompează iritațiile și conferă o hidratare optimă a pielii.

OxyGeneo Detox

Oxygeneo Detox a fost special conceput pentru :

 

-  Curățarea tenului de impuritățile și toxinele acumulate în timp 

-  Stimularea metabolismul celular și îmbunătățirea barierei naturale a pielii 

-  Îmbunătățirea absorbției ingredientelor active din produsele cosmetice 

-  Revitalizarea și restabilirea frumuseții naturale a tenului 

-  Protejarea pielii impotriva radiațiilor UV și a luminii albastre 

 

Principalul ingredient activ al Oxypodului Detox este extractul de ceai verde, o puternică sursă de antioxidanți ce duce la neutralizarea radicalilor liberi. Ceaiul verde are proprietăți anti-inflamatorii, repară și protejează țesutul împotriva razelor UV. Deține o mare varietate de proprietăți antimicrobiene, fiind foarte potrivit persoanelor care suferă de acnee, rozacee sau psoriasis.

 

Serumul este îmbogățit cu: extract de nufăr alb, ce ajută la reînnoirea celulară, detoxifiază, hidratează, oferă un aspect radiant.

Vitaminele E, B, uleiul de argan și Jojoba sunt ingrediente ce hrănesc țesutul și ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire.

La AZEENA te bucuri de tehnologii performante și modalități de lucru moderne. Terapeuții noștri utilizează metode eficiente pentru a-ți oferi rezultatele la care visezi!

bottom of page