top of page

Tratamentul petelor pigmentare cu
Peeling NOON

Te confrunți de mult timp cu pete pigmentare la nivelul tenului? Ei bine, un tratament de rejuvenare faciala pe bază de peeling-uri chimice te va ajuta să elimini o mare parte din urmele inestetice de la nivelul tenului. Procedura este complet non-invazivă și se dovedește a fi o variantă eficientă și multifuncțională.

image3 (4).jpeg

Regenerare și reparare

cu NOON

La AZEENA utilizăm peeling-uri de tip Noon Aesthetics, care garantează rezultatele așteptate într-un timp relativ scurt de la realizarea primei ședințe. Tratamentul este recunoscut, de asemenea, pentru standardele înalte de confort și siguranță pe care le oferă. Nu te vei confrunta, așadar, cu urme de roșeață sau senzații neplăcute în timpul realizării procedurii. Tratamentul este o variantă eficientă, care nu presupune efecte secundare. Aditivul DermShield este secretul care stă în spatele experiențelor unice.

 

Tocmai datorită caracteristicilor funcționale excelente pe care le prezintă, procedura este indicată și pentru îndepărtarea ridurilor fine și îmbunătățirea aspectului pielii. Tenul va căpăta strălucire, elasticitate și fermitate.


Este recomandat să apelezi constant la beneficiile tratamentului. Poți efectua procedura la un interval de 2-3 săptâmâni, în funcție de specificitatea pielii. De asemenea, tratamentele de tip peeling chimic ar trebui realizate în sezonul toamnă-iarnă pentru a evita expunerea la soare.

image3 (3).jpeg

Beneficii:

-  Nu prezintă efecte secundare

 Îndepărtează majoritatea ridurilor fine

-  Conferă pielii un aspect ferm și elastic

-  Are efecte benefice asupra petelor apărute în urma expunerii la soare, cât și a celor cauzate de acnee și înaintarea în vârstă

 

Confort: 4/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 50-60 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este peelingul NOON?

Procedura pe bază de peeling chimic este o alternativă ingenioasă cu ajutorul cărora poți trata diverse afecțiuni ale pielii. Hiperpigmentarea, ridurile fine, cicatricile, urmele de acnee, porii dilatați, pistruii și melasma nu vor mai reprezenta probleme greu de gestionat.

2. Când este recomandat peelingul NOON?

Dacă vrei să te bucuri de o schimbare spectaculoasă poți apela cu încredere la un tratament rejuvenare faciala de tip NOON. Procedura este indicată tuturor celor care se confruntă cu imperfecțiuni la nivelul pielii. Indiferent de complexitatea pe care o prezintă situația, Echipa AZEENA te va ajuta să te bucuri de rezultate imediate.

3. Ce zone pot fi tratate?

Zonele vizate sunt: față, gât și decolteu.

4. Este dureros Peeling-ul NOON?

Tratamentul îți oferă siguranță, confort și funcționalitate. Procedura nu prezintă efecte secundare și nici senzații de neplăcere. Tocmai de aceea, în timpul realizării etapelor, te vei bucura de momente absolute de liniște și relaxare.

5. Cum arată pielea post procedura?

Tocmai datorită caracteristicilor excelente pe care le prezintă tehnologia utilizată, nu te vei confrunta cu roșeață sau urme de iritații. Pielea se va exfolia și va accelera procesul natural de regenerare a țesutului.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

La câteva zile după efectuarea tratamentului de îndepărtare a petelor vei observa primele rezultate. Pielea va căpăta o textură fină și un aspect luminos.

Recomandări:

Pre-tratament:

Evită pe cât se poate expunerea la soare. În caz contrar, nu vei obține rezultatele scontate.

-  Realizează tratamentul în perioada de toamnă-iarnă.

Post-tratament:

Folosește o cremă hidratantă pentru a evita senzația de uscăciune.

Evită expunerea la soare.

Folosește zilnic o cremă cu factor de protecție SPF 50+ pentru a preveni hiperpigmentarea postinflamatorie. E posibil să apară pete maronii de la acțiunea razelor ultraviolete.

Alege cu încredere un tratament rejuvenare faciala de tip peeling și bucură-te de un ten curat și strălucitor!

bottom of page