top of page

Peeling NOON pentru tratarea cuperozei / rozaceei

Deși majoritatea oamenilor se opresc rareori să își admire pielea, aceasta este cel mai mare organ al corpului și reprezintă mult mai mult decât un simplu înveliș. Pielea cântărește aproximativ patru kilograme și jumătate și îndeplinește o serie de funcții care ajută la menținerea sănătății. Pe de altă parte, pielea poate suferi diverse schimbări sau afecțiuni.

 

Nu de puține ori, cuperoza este întâlnită sub denumirea de rozacee, astfel că cele două pot fi confundate cu ușurință. Acest fenomen se produce din cauza faptului că afecțiunile în cauză pot avea un aspect macroscopic al afectării tegumentare foarte asemănător.

În practica medicală, cuperoza poate fi considerată ca fiind un stadiu incipient al rozaceei sau poate fi văzută ca o afecțiune de sine stătătoare. Principalele diferențe între cele două stau în procesul fiziopatologic din spate, tabloul clinic și localizarea zonelor afectate.

noon-peeling-2.jpg

Regenerare și reparare

cu NOON

Deși tenul cuperozic este asemănător cu cel afectat de rozacee, o altă patologie cutanată la care este prezenta înroșirea pielii, totuși acestea nu trebuie confundate, diferența principală prin care cele două afecțiuni se deosebesc fiind aspectul inflamator al pielii în rozacee. Netratată corespunzător, cuperoza devine unul din stadiile premergătoare rozaceei!

Afecțiunea trece prin mai multe stadii și cu cât se începe mai repede tratamentul, cu atât va da rezultate mai bune și se va întârzia evoluția spre stadiile mai grave. În primul stadiu are loc înroșirea difuză a feței (eritem) la stimulii interni și externi, cu apariția disconfortului fizic: flushing (roșeață temporară, care apare și dispare), mâncărime, senzație de arsură.

 

Astăzi, metodele de tratare a cuperozei sau rozaceei sunt diverse. La AZEENA folosim gama NOON Aesthetics pentru a efectua tratamente ce presupun peelinguri chimice, NOON fiind o colecție premiată de produse profesionale de îngrijire a pielii.

 

Peeling-urile chimice NOON folosesc acizii AHA și BHA pentru a îndepărta straturile superficiale ale pielii. Peelingul chimic este un tratament destinat exfolierii la o adâncime controlată a epidermului și îndepărtarea stratului de celule moarte cu ajutorul unor substanțe chimice. Aceste straturi pot fi deteriorate, pigmentate, cu celule moarte ale pielii sau cicatrici, rozacee sau cuperoză.

Peelingurile de la NOON Aesthetics oferă cel mai puternic și eficient tratament pentru piele, fără efecte secundare asociate de tip roșeață, arsura sau senzația neplăcută din timpul tratamentului datorită aditivului DermShield.

 

Peelingul chimic este o procedură non-invazivă capabilă să repare și să îmbunătățească imperfecțiunile tenului. Fie că vorbim de riduri fine, pete pigmentare, cuperoză, rozacee, pierderea elasticității sau seboree, cu ajutorul peeling-urilor NOON reușim să găsim soluția perfectă pentru fiecare problemă a tenului.

peeling NOON 2.jpg

Beneficii:

 Ten mai luminos

Reducerea comedoanelor

Un aspect vizibil mai îmbunătățit al texturii pielii

Reduce roșeața și petele

Hidratează, calmează și îmbunătățește nivelul de hidratare a pielii.

 

Confort: 4/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 60 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este peelingul NOON?

Peeling-ul chimic este o procedură neinvazivă, ce are ca scop corectarea și tratarea anumitor afecțiuni ale pielii, precum: rozacee, cuperoză, pete pigmentare, ridurile fine, cicatrici, acnee.

2. Când este recomandat peelingul NOON?

Peelingul NOON este recomandat ori de câte ori simțiți nevoia de o curățare în profunzime, însă și pentru tratarea unor patologii ale pielii.

3. Ce zone pot fi tratate?

Poate fi tratată atât fața, cât și gâtul și decolteul.

4. Este dureros Peeling-ul NOON?

Tehnologia brevetată DermShield ™ permite folosirea unor concentrații mari de ingrediente active, care tratează în mod eficient pielea, fără efecte secundare nedorite, cum ar fi iritațiile, arsura, roșeață și senzația de disconfort.

5. Cum arată pielea post procedura?

Peeling-ul chimic NOON Aesthetics are efecte anti-iritante dovedite clinic. După procedura, pielea va începe să se exfolieze și se va stimula sinteza de colagen și elastină.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Efectele tratamentului se vor vedea în zilele următoare post procedură, atunci când tenul va avea parte de o exfoliere și o regenerare, pentru a corecta tonul și textura pielii.

Recomandări:

Pre-tratament:

Evitarea Aspirinei și a medicamentelor care împiedică coagularea sângelui.

-  Peeling-ul chimic nu se poate efectua pe pielea expusă recent la soare.

Post-tratament:

Este obligatorie folosirea cremei cu factor de protecție SPF 50+ zilnic pentru a preveni hiperpigmentarea postinflamatorie (pot apărea pete maronii de la soare).

Este necesară folosirea unei creme hidratante pentru a evita senzația de uscăciune.

Este interzisă expunerea la radiații ultraviolete (UV): mare, ski, solar.

Tratamentele de tip peeling chimic sunt recomandate a fi făcute pe perioada de toamnă - iarnă, deoarece după procedura nu este recomandată expunerea la soare.

Bucură-te de pielea la care ai visat dintotdeauna și apelează cu încredere la un tratament de înfrumusețare oferit de Echipa AZEENA!

bottom of page