top of page

Tratament acnee cu Peeling NOON

La AZEENA, imposibilul nu are definiție în materie de tratamente de înfrumusețare. Pentru a oferi clientelor un ten luminos și lipsit de imperfecțiuni, utilizăm gama NOON Aesthetics pe bază de peeling-uri chimice, o tehnică premiată la nivel internațional. Peeling-ul chimic exfoliază la o adâncime controlată epidermul și reduce stratul de celule moarte acumulat de-a lungul timpului. Procedura reduce seboreea, înlătură comedoanele și poate îmbunătăți chiar și leziunile diverse de la nivelul pielii.

image3 (4).jpeg

Regenerare și reparare

cu NOON

Peeling-urile chimice din gama NOON folosesc acizii AHA și BHA pentru a facilita regenerarea straturilor superficiale. Oferă, de asemenea, avantaje non-invazive și repară cu ușurință imperfecțiunile pielii precum riduri fine, pete pigmentare sau seboree. Indiferent de complexitatea cazului, la AZEENA găsim întotdeauna soluția potrivită. Personalizăm metodele de tratament în funcție de nevoile fiecărei cliente în parte.

image3 (3).jpeg

Beneficii Peeling NOON:

-  Conferă tenului un aspect mai luminos

-  Reduce comedoanele

-  Estompează cicatricile post-acneice sau alte leziuni de la nivelul pielii

-  Reduce producția de sebum

-  Inhibă textura uleioasă a pielii

-  Reduce urmele de roșeața și petele diverse

-  Hidratează, calmează și conferă pielii un aspect delicat, plăcut la atingere

-  Oferă elasticitate și fermitate țesuturilor

-  Îndepărtează liniile și ridurile fine

Nu prezintă efecte secundare

 

Confort: 4/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 50-60 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este peelingul NOON?

Un tratament de înfrumusețare pe bază de peeling-uri chimice NOON este destinat tratării diverselor afecțiuni de la nivelul pielii. Acneea, hiperpigmentarea, ridurile fine, cicatricile, porii dilatați, pistruii și melasma nu îți vor mai crea probleme.

2. Când este recomandat peelingul NOON?

Pentru a te bucura de rezultate pe termen lung este recomandat să apelezi la tratamentul pe bază de peeling chimic în perioada de toamnă-iarnă. Substanțele chimice utilizate se vor integra mult mai bine în structura tenului, iar acțiunea razelor ultraviolete nu va mai reprezenta o problemă.

3. Ce zone pot fi tratate?

Peeling-urile chimice sunt adesea aplicate în zona feței, a decolteului și a spatelui pentru că sunt cele mai predispuse problemelor acneice.

4. Este dureros Peeling-ul NOON?

Nici pe departe. La AZEENA îți garantăm momente constante de relaxare, indiferent de situație. Peeling-urile chimice integrează tehnologia brevetată DermShield ™, care folosește concentrații ridicate de ingrediente și seruri active. Tocmai de aceea, după finalizarea procedurii, nu te vei confrunta cu efecte secundare precum arsuri, iritații, senzații de neplăcere sau urme de roșeață.

5. Cum arată pielea post procedura?

În urma tratamentului, pielea va începe să se exfolieze. Va deveni, de asemenea, mult mai fermă și plină de vitalitate, tocmai datorită accelerării sintezei de colagen, elastină și glicozaminoglican.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Vei observa o îmbunătățire a aspectului pe care îl prezintă pielea în următoarele zile de după tratament. Însă, pentru un plus de funcționalitate și siguranță, peeling-urile sunt recomandate la un interval de 2-3 săptămâni, în funcție de nevoile tenului.

Recomandări:

Pre-tratament:

Oprește administrarea tratamentelor locale precum cele pe bază de retinoizi, fototerapie sau depigmentare.

-  Evită expunerea la soare înainte de efectuarea tratamentului.

Post-tratament:

Folosește o cremă cu factor de protecție SPF 30 zilnic pentru a preveni hiperpigmentarea postinflamatorie. Este posibil să apară pete maronii de la soare.

Utilizează o cremă hrănitoare pentru a evita senzația de uscăciune.

Evită expunerea la acțiunea radiațiilor UV.

Bucură-te de pielea la care ai visat dintotdeauna și apelează cu încredere la un tratament de înfrumusețare oferit de Echipa AZEENA!

bottom of page