top of page

Tratamentul vergeturilor cu Microplasmă și Impact (Drug Delivery)

Echipa AZEENA ți-a pregătit o gamă diversificată de tratamente corporale, cu ajutorul cărora îți poți definitiva o siluetă de invidiat și un aspect armonios. Vergeturile se numără printre cele mai întâlnite probleme estetice, atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor. Asemenea cicatrici apar în momentul în care pielea se întinde sau se contractă brusc. Schimbările neașteptate cauzează efecte negative asupra fibrelor de colagen și elastină. Ruperea fibrelor de colagen produce, de asemenea, dilatarea capilarelor învecinate, ceea ce duce la acumularea în exces a sângelui. Astfel, vergeturile capătă o culoare roșiatică.

stretch-marks-2.jpg

Piele fermă și luminoasă

cu Accent Prime

& Microplasmă

Există numeroase cauze ale vergeturilor:

Creșterea bruscă în înălțime

Sarcină

Creșterea sau scăderea bruscă în greutate

Predispoziții genetice

Creșterea masei musculare

Una dintre cele mai eficiente metode cu ajutorul căreia poți combate apariția vergeturilor este tratamentul cu Microplasma realizat de specialiștii AZEENA. Dispozitivul coagulează și încălzește țesutul, iar în contact cu pielea cauzează niște scântei de microplasmă, proces ce stimulează formarea de neocolagen. De asemenea, țesutul va fi regenerat cu succes, iar pielea va deveni mult mai fermă și strălucitoare.

Pentru un plus de confort și eficiență, procedura este combinată cu aplicatorul Impact, care face parte din platforma Accent Prime. Dispozitivul se bazează pe tehnologia undelor acustice și presiunea aerului, ceea ce ajută la introducerea rapidă a substanțelor active în piele. Creează un efect de "push and pull", ceea ce eliberează acumularea de lichid intracelular. În plus, structura țesutului nu este afectată. Te vei bucura de rezultate imediate și un aspect impecabil al pielii.

stretch-marks-1.jpg

Beneficii:

Este un tratament sigur, confortabil și eficient

Oferă rezultate rapide și vizibile încă de la prima ședință

-  Nu prezintă efecte secundare

-  Oferă o recuperare rapidă și fără complicații

Tratamentul cu Microplasmă și aplicatorul Impact te vor ajuta să te bucuri de o piele fermă și luminoasă.

 

Confort: 4/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 30 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul vergeturilor cu Microplasmă si Impact ?

Tratamentul cu Microplasmă și Impact acționează în profunzime asupra pielii și stimulează procesul reparator al corpului. Îndepărtează vergeturile și conferă pielii un aspect sănătos și plin de vitalitate. Aplicatorul Impact introduce serurile active la un nivel adânc al dermului, ceea ce facilitează refacerea rapidă a țesutului.

2. Când este recomandat tratamentul?

Tratamentul cu microplasmă se pretează vergeturilor de culoare albă, cele roșii pot fi tratate cu tehnologia Dye-VL. Pe lângă vergeturi, tratamentul cu Microplasmă este recomandat și pentru: ✔ Cicatrici, ✔ Pori dilatați, ✔ Riduri, ✔ Laxitate.

3. Ce zone pot fi tratate?

Tratamentul poate fi aplicat cu succes în orice zonă a corpului.

4. Este dureros tratamentul?

La AZEENA aplicăm doar tratamente corporale personalizate în funcție de nevoile clientei. Procedura conferă standarde înalte de siguranță și confort. Înainte de realizarea tratamentului se aplică o cremă anestezică, ceea ce va reduce la minimum senzațiile de durere.

5. Cum arată pielea post procedură?

Imediat după încheierea tratamentului, vor apărea urme de roșeață la nivelul zonei tratate. Însă, nu trebuie să îți faci griji. Specialistul AZEENA îți va recomanda produse speciale pentru îngrijirea pielii. Roșeața va dispărea în aproximativ 24 de ore după realizarea procedurii.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Rezultatele vor fi vizibile la 7-10 zile post-tratament.

Recomandări:

Pre-tratament:

-  Evită expunerea la soare sau radiații UV cu aproximativ 24h înainte de realizarea tratamentului.

-  Informează specialistul cu privire la eventualele probleme de sănătate cu care te-ai confruntat de-a lungul timpului

Post-tratament:

-  Utilizează produsele speciale recomandate de terapeută imediat după realizarea procedurii, cât și în perioada următoare.

Pentru a potența rezultatele tratamentului adoptă o dietă sănătoasă și consumă multe lichide.

Nimic nu se compară cu eficiența unor tratamente corporale premium!

Bucură-te așa cum se cuvine de experiența AZEENA!

bottom of page