top of page

Tratament de îndepărtare a xantelasmelor cu Microplasmă Colibri

Pe lângă efectele negative din punct de vedere fizic, nivelul crescut de colesterol cauzează și probleme estetice. Xantelasmele sunt depozite moi de grăsime, de culoare gălbuie, localizate cel mai frecvent atât la nivelul pleoapelor superioare, cât și al celor inferioare. Se regăsesc în dermul superficial și se dezvoltă de-a lungul câtorva luni sau ani, în funcție de caz. Odată apărute, se pot îndepărta doar cu ajutorul unui tratament de înfrumusețare marca AZEENA, care garantează confort și funcționalitate.

xanthelasma.jpg

Recapătă-ți încrederea în tine

cu Microplasma Colibri

Spre deosebire de metoda clasică prin excizie, noi utilizăm o variantă îmbunătățită pe bază de laser. Tratamentul Colibri utilizează tehnologia care are la bază producerea scânteilor de Microplasmă. Furnizează energie printr-un vârf special și creează microperforații controlate, ceea ce nu afectează structura țesutului înconjurător.

Beneficii:

-  Este un tratament rapid și nedureros

-  Îndepărtează xantelasmele, fără a afecta țesutul înconjurător

-  Nu necesită perioadă de recuperare

-  Nu prezintă reacții adverse

 

Confort: 3/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 15-20 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul xantelasmelor cu aplicatorul Colibri?

Tratamentul Colibri utilizează scântei de Microplasmă pentru a trata rapid xantelasmele, poziționate în jurul pleoapelor inferioare și superioare. Comparativ cu metoda clasică, procedura de ultimă generație creează microperforații controlate, pentru un plus de confort și funcționalitate.

2. Când este recomandat tratamentul?

De obicei, persoanele care se confruntă cu un nivel ridicat de colesterol sunt mai predispuse la dezvoltarea xantelasmelor. În asemenea cazuri, poți opta cu încredere pentru tratamentul care utilizează aplicatorul Colibri.

3. Ce zone pot fi tratate?

Se utilizează de obicei pentru tratarea zonelor care se află în jurul pleoapelor, însă metoda poate fi aplicată la nivelul întregului corp.

4. Este dureros tratamentul?

Siguranța clientelor noștri este întotdeauna pe primul loc. Tocmai de aceea, nu vei resimți durere în timpul unui tratament înfrumusețare. Totuși, în cazul în care te confrunți cu sensibilități diverse, specialiștii AZEENA vor aplica o cremă anestezică. De asemenea, nu vor fi necesare îngrijiri speciale la domiciliu.

5. Cum arată pielea post procedură?

Imediat după realizarea tratamentului pot apărea urme de roșeață sau cruste, care vor dispărea în aproximativ 24 de ore. Cel mai important lucru este să respecți cu strictețe sfaturile oferite de specialiștii AZEENA.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Rezultatele vor fi vizibile chiar după prima ședință.

Recomandări:

Pre-tratament:

Evită expunerea la soare sau la alte surse artificiale de lumină cu cel puțin 4 zile înainte de realizarea tratamentului.

-  Nu aplica machiaj pe zona care urmează a fi tratată. Produsele de înfrumusețare pot fi utilizate la 24 de ore după tratament.

Post-tratament:

Evită expunerea la soare sau surse artificiale de lumină aproximativ 3-5 zile după realizarea tratamentului.

Urmează cu strictețe rutina de îngrijire recomandată de specialiștii AZEENA. Va trebui să aplici produse speciale atât imediat după realizarea procedurii, cât și în perioada următoare.

Un tratament înfrumusețare care utilizează tehnologia Colibri te va ajuta să îndepărtezi cu ușurință xantelasmele. Apelează cu încredere la serviciile premium marca AZEENA și bucură-te de avantajele numeroase pe care le prezintă!

bottom of page