top of page

Masaj 
corporal Timișoara

Masajul reprezintă una dintre “micile bucurii” ale vieții la care putem avea acces destul de ușor. Masajul este o metodă de relaxare folosită de sute de ani, care prin manipularea mușchilor și a țesutului poate ameliora durerea resimțită în organism, poate îmbunătății starea noastră de spirit și chiar poate trata anumite probleme medicale.

masaj-2.jpg

Relaxare completă cu masaj corporal

Pe lângă efectele benefice pe care le are asupra corpului nostru, masajul ne ajută la îmbunătățirea stării de bine prin reglarea niveluli de stres sau a hormonilor și chiar întărirea sistemului imunitar. Un corp tensionat și stresat produce un nivel mai mare de cortizol, hormon ce contribuie la diverse probleme digestive, îngrășare, insomnie sau dureri de cap.

Masajul de relaxare scade nivelul cortizolului din corp și crește nivelul de endorfine, ceea ce se traduce printr-o stare generală de bine. De aceea, după un masaj de relaxare ne simțim "în al nouălea cer". Mai mult decât atât mșschii, tendoanele și ligamentele scapă de tensiunile acumulate, corpul având o mai mare flexibilitate.

 

Aromaterapia, masajul cu uleiuri esențiale terapeutice, aduce nenumărate beneficii organismului. simțul olfactiv fiind o fereastră către creier ce așteaptă să fie deschisă. Indiferent că ne dorim o stare mai profundă de relaxare, mai multă energie și vitalitate sau chiar grăbirea vindecării, prin descoperirea secretelor uleiurilor esențiale avem la dispoziție o gamă largă de metode naturale și la îndemână de a ne îmbunătăți calitatea vieții.

masaj.jpg

Beneficii:

Relaxarea msculaturii

Reducerea stresului și a anxietății

Îmbunătățirea stării generale a organsimului

Îmbunătățește calitatea somnului și reduce insomnia

Ajută circulația și stimulează drenajul limfatic

Ameliorează durerile musculare și simtomele de fibromialgie

Reduce durerile de cap

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 30 - 60 minute

La clinica AZEENA credem cu tărie că starea de bine este esențială pentru starea generală de sănătate și pentru modul de relaționare cu cei din jurul tău. O minte și un trup relaxat te vor ajuta să te bucuri de tot ceea ce te înconjoară, tocmai de aceea, pe lângă tratamentele moderne și de ultimă generație am introdus terapii ce te ajută să obții o stare de relaxare totală.

Lasă-te purtat, într-o atmosferă relaxantă, de acordurile muzicale și de aroma uleiurilor esențiale, toate acestea împletindu-se cu măiestria tehnicilor terapeuților AZEENA.

bottom of page