top of page

Rejuvenare facială cu
Legend Pro

Nu putem opri timpul, dar ne putem menține aspectul tânăr pentru un timp mai îndelungat.  Industria beauty ține pasul cu inovațiile tehnologice și dezvoltă soluții eficiente, non-invazive care în doar câteva minute pot șterge câțiva ani de pe chipurile noastre. Cu tehnologia Legend Pro putem obține o piele mai fermă cu mai puține riduri, fără durere și în doar câteva minute de tratament.

Ten rejuvenat cu Legend Pro

Radiofrecvența Tripolară, cunoscută pentru beneficiile aduse pielii, încălzește în mod țintit și controlat zona tratată până la nivelul dermului profund, ceea ce determină contracția fibrelor de colagen existente și stimularea sintezei de colagen și elastină; se obține un rezultat instant, pielea capătă mai mult tonus, ridurile superficiale încep să se estompeze, iar în timp, după câteva tratamente, pielea noastră capătă un aspect mai tânăr, care se menține în timp și asta fără nici un disconfort.

Noile studii arată că odată cu trecerea anilor, nu pierdem doar țesutul osos și țesutul adipos de la nivelul fetei,  ci și mușchii își reduc volumul și tonusul, se atrofiază.

 

Sistemul DMA acționează pe musculatură, determinând un răspuns de contracție musculară ce tonifică mușchii și le oferă mai multă fermitate.

Tratamentul de rejuvenare facială cu Legend Pro se adresează atât doamnelor cât și domnilor ce își doresc o piele tânără, fără riduri, cu mai mult tonus și fermitate, fără timp de recuperare sau discomfort.

3.jpg

Beneficii:

Menține fermitatea și elasticitatea pielii

-  Reduce ridurile

-  Regenerează profund colagenul

-  Tonifică musculară facială

-  Rezultatele sunt rapide

-  Tratamentul este nedureros și fără perioadă de recuperare

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 30 - 40 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul de rejuvenare facială cu Legend Pro?

Legend Pro combină eficient puterea Radiofrecvenței Tripolare cu stimularea musculaturii, DMA; este un tratament ce se adresează oricărei persoane care își dorește reducerea ridurilor, o piele mai fermă și tonifiată, menținerea unui aspect tânăr al pielii.

2. Când este recomandat tratamentul cu Legend Pro?

Tratamentul cu Legend Pro este recomandat după vârsta de 25 de ani, când fibrele de colagen și elastina încep să se degradeze.

3. Ce zone pot fi tratate?

Cu Legend Pro putem trata eficient și în siguranță zona fetei, incluziv zona sensibilă a ochilor, ridurile naso-labiale sau ridurile ”bar code” ce apar deasupra buzei superioare, zona gâtului, zona decolteului, dar și zonele corpului, având la dispoziție aplicatoare de diferite mărimi.

4. Este dureros tratamentul?

Tratamentul este foarte plăcut, în timpul procedurii se simte o căldură, datorită Radiofrecvenței și mici furmicături pe zona tratată dăorită DMA-ului.

5. Cum arată pielea post procedură?

Post-tratament, pielea este puțin roșie datorită efectului termic, dar va reveni la normal în următoarele 30-60 min.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Rezultatele se văd încă de la primele ședințe, efectuarea unei serii de 3-6 ședințe, în funcție de nevoile individuale, potențează efectele tratamentului și îl mențin un timp îndelungat. Specialiștii AZEENA vă vor recomanda tratamentul și rutina potrivită nevoilor Dumneavoastră.

bottom of page