top of page

Tratamentul vergeturilor cu Dye-VL

Vergeturile sunt cicatrici tegumentare ce apar în momentul când pielea se întinde sau se contractă brusc, datorită acestor schimbări fibrele de colagen și elastina se rup, apărând cicatrici profunde ale pielii ce se văd ca niște linii albe sau roz violacee.

vergeturi.jpg

​Scapă de vergeturi

cu Dye-VL

Sunt diferite cauze ale apariției vergeturilor, dar fie că vorbim de vergeturi cauzate de sarcină sau creșterea și scăderea în greutate, acestea au devenit o problemă estetică destul de întâlnită atât în rândul femeilor cât și al bărbaților.

Tratamentul cu lumina intens pulsată- DYE VL este recomandat vergeturilor noi, determinând creșterea producției de colagen și elastină. Atunci când ne confruntăm cu apariția vergeturilor, în special cu cele de culoare roșie tratamentul laser este foarte eficient nu numai în îmbunătățirea aspectului ci și la oprirea progresului vergeturilor și ruptura țesutului.

 

DYE-VL utilizează o energie pe bază de lumină pulsatilă pentru a targeta cromoforul. Laserul produce o energie pe bază de lumină ce e absorbită de vasele anormale de sânge cauzând deteriorarea lor fără afectarea țesutului adiacent.  

DYE-VL utilizează un sistem de filtrare AFT ce oferă un puls luminos uniform și un tratament mai sigur și țintit pt a obține rezultatele dorite.

vergeturi-dyevl-2.jpg

Beneficii:

Rezultate vizibile încă de la primele ședințe

-  Procedura nedureroasă

-  Eficient în îmbunătățirea aspectului pielii

-  Tratament sigur, fără efecte secundare

-  Stimulează sinteza de neo-colagen

-  Oprirea în evoluție a vergeturilor

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 20 - 30 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul cu Dye-VL?

Tratamentul cu Dye-VL este recomandat tuturor persoanelor care se confruntă cu vergeturile de culoare roșie, ajutând la refacerea fibrelor de colagen și elastină și la oprirea progresiei vergeturilor.

2. Când este recomandat tratamentul?

Tratamentul este recomandat în primele etape ale apariției vergeturilor, când acestea încă sunt de culoare roșie-violacee.

3. Ce zone pot fi tratate?

Vergeturile pot apărea pe diferite zone ale corpului, cel mai frecvent sunt regăsite la nivelul coapselor, feselor, abdomenului, sau zona brațelor, tratarea acestora fiind posibilă indiferent de zonă.

4. Este dureros tratamentul?

Tratamentul nu este dureros, în timpul tratamentului se poate simți o senzație de usturime la niveul zonei tratate. Nu este necesară cremă anestezică.

5. Cum arată pielea post procedură?

Post tratament zona tratată prezintă un eritem și edem, fiind necesară aplicarea unei creme hidratante și cu efect calmant.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile de la o ședință la alta, în funcție de necesitățile individuale se va stabili un plan de tratament personalizat.

Recomandări:

Pre-tratament:

Se recomandă evitarea expunerii la soare sau raze UV. 

Post-tratament:

Se recomandă consumul de alimente bogate în vitamina A și C pentru a menține sănătatea pielii.

Se recomandă consumul suficient de lichide și menținerea unui țesut hidratat.

Se recomandă evitarea saunei sau a băilor fierbinți

Pentru o piele impecabilă, alege cu încredere tratamentele realizate de profesioniștii AZEENA.

bottom of page