top of page
beautiful-female-face-perfect-clean-face-skin-white.jpg

Dye-VL

Aplicatorul Dye-VL de pe platforma laser Harmony XL PRO este un echipament modern, utilizat pentru distrugerea vaselor de sânge. Acționează prin încălzire selectivă, fără a afecta astfel țesului înconjurător. La final, aspectul pielii este îmbunătățit semnificativ. Textura devine mai delicată, ridurile se estompează, iar leziunile vasculare sau urmele de pigmentare sunt reduse.

Ten fără imperfecțiuni

cu Dye-VL

Harmony XL PRO

Are la bază un sistem special de filtrare AFT, o formă a tehnologiei care integrează lumină intens pulsată, patentată ALMA. Efectul fototermic acționează asupra moleculelor prin următoarele mecanisme:

Asupra leziunilor vasculare: energia laser este absorbită de către hemoglobină (pigmentul ce dă culoare vaselor de sânge), acest lucru duce la închiderea vaselor anormale.

Asupra leziunilor pigmentare: cu ajutorul fototermolizei selective, energia laser este captată de către melanocite (celulele responsabile de producerea pigmentului) care se descompun treptat. Celulele distruse for fi înlocuite cu celule normale, pe măsura ce pielea se va regenera.

 

Dye-VL este proiectat special pentru a atinge două valori maxime de absorbție a hemoglobinei:

-    ~540 nm și

-    ~570 nm.

 

Pulsul luminos acționează uniform în structura pielii și îndepărtează posibilele efecte adverse care pot apărea. Se potrivește oricărui tip de piele și reușește să definitiveze rezultate extraordinare. Procesul de realizare a procedurii nu implică senzații de durere sau disconfort.

 

Astfel, pot fi tratate eficient:

 

-    Petele pigmentare,

-    Melasma,

-    Rozaceea,

-    Cuperoza,

-    Capilarele sparte la nivelul feței,

-    Vergeturile noi, rosiatice.

 

Rezultatele încep să se vadă încă de la prima ședință. Totuși, sunt recomandate 3-4 ședințe, realizate la intervale de 2-3 săptămâni în funcție de nevoile clientei. Terapeutul AZEENA va definitiva un plan de tratament personalizat.

beautiful-skin-woman-model-with-hands-natural-makeup-beauty-face-pink-lips-color-backgroun

Beneficii

-  Reduce ridurile de expresie, petele pigmentare și leziunile vasculare.

Îmbunătățește aspectul pielii.

-  Conferă pielii o textură delicată.

-  Tratează melasma, rozaceea și cupercoza.

-  Tratează capilarele sparte de la nivelul feței și vergeturilor noi, roșiatice.

Harmony Dye-VL este o variantă inovativă, concepută special pentru a estompa imperfecțiunile de la nivelul pielii. Datorită caracteristicilor revoluționare poate trata cu eficiență și diverse afecțiuni.

Optează pentru serviciile premium oferite de echipa AZEENA și bucură-te de rezultate extraordinare și experiențe unice!

Dye-VL.jfif
bottom of page