top of page

Tratament pete pigmentate cu laser Clearlift
(platforma Harmony XL PRO)

Ești gata pentru experiența unică AZEENA și tratamente de înfrumusețare premium? Echipa noastră utilizează tehnologia ClearLift, o metodă recunoscută la nivel internațional și câștigătoare a numeroase premii. Cu ajutorul ei, efectele îmbătrânirii vor fi estompate. 

Laser Clearlift pentru a scăpa de pete pigmentate

Laserul ClearLift integrează tehnologia Nd-Yag de 1064nm, care poate elimina petele pigmentare adânci și urmele inestetice de la nivelul pielii. Datorită caracteristicilor funcționale excelente, laserul acționează în profunzimea țesuturilor, pe baza unor lungimi de undă cu energie ridicată. În momentul în care undele sunt aplicate pe piele, încălzesc și mai apoi distrug celulele țintă de melanină. Melanozomii sunt particule mari, ce conțin numeroase elemente mici de melanină. Tocmai de aceea, trebuie fragmentați cu ajutorul laserului. Astfel, pigmentul din structură este îndepărtat cu succes prin disiparea particulelor mici de melanină.

rejuvenare.jpg

Beneficii:

Stimulează procesele proprii de regenerare a pielii

Crește procesul de producere a colagenului și elastinei

Distruge particulele de melanină

Reduce cearcanele și urmele inestetice

Elimină petele pigmentare, chiar și cele vechi și adânci

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 40 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul ClearLift?

ClearLift funcționează pe bază de unde cu energie ridicată, care pătrund în țesuturi și le conferă un aspect îmbunătățit. Petele pigmentare și imperfecțiunile de la nivelul feței nu vor mai reprezenta probleme greu de gestionat.

2. Când este recomandat tratamentul ClearLift?

Dacă vrei să te bucuri de experiențe premium poți opta cu încredere pentru tratamentul ClearLift. După realizarea procedurii, textura pielii va căpăta o strălucire aparte, ridurile vor fi estompate, iar pielea devine mult mai fermă și elastică.

4. Este dureros tratamentul ClearLift?

În timpul tratamentului poți simți o ușoară senzație de căldură în zona în care este acționat laserul, însă aceasta va dispărea imediat.

5. Cum arată pielea post procedură?

Procedura cu laser este non-invazivă și nu creează durere sau senzații constante de neplăcere.

3. Ce zone pot fi tratate?

Poți trata zona feței, dar și cea a decolteului și a mâinilor.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Rezultatele se vor vedea la aproximativ 2 sau 4 săptămâni după încheierea ședinței. Însă, pentru efecte pe termen lung, se recomandă o serie de 4 ședințe realizate la intervale de 3-4 săptămâni.

Recomandări:

Pre-tratament:

Terapeuta trebuie informata cu privire la orice fel de injectari efectuate la nivelul feței, inainte de inceperea tratamentului.

Evită expunerea la soare cu aproximativ 48 de ore înainte de tratament.

-  Informează terapeuta cu privire la intervențiile estetice realizate în trecut în zona care urmează a fi tratată.

Post-tratament:

Folosește o cremă cu factor de protecție SPF30

Urmează rutina de îngrijire cu produse speciale recomandate de specialistul AZEENA. În funcție de fiecare caz în parte, produsele diferă, tocmai pentru a obține cele mai bune rezultate.

Optează pentru calitate și alege cu încredere tratamentele de înfrumusețare puse la dispoziție de Echipa AZEENA!

bottom of page