top of page

Botox pentru transpirație axilară excesivă

Transpirația este o funcție complet normală a corpului - ea ajută oamenii să-și regleze temperatura corpului. Cu toate acestea, unii oameni tind să transpire mai mult decât este necesar. În acest caz, vorbim despre hiperhidroză sau transpirație excesivă.

 

Această afecțiune poate apărea mai mult la bărbați decât la femei. Poate face viața foarte grea și inconfortabilă, deoarece interferează cu interacțiunile sociale sau profesionale. Bărbații care transpira prea mult se simt inconfortabil și încep încet să-și piardă încrederea. Calitatea vieții lor este afectată semnificativ de transpirația excesivă.

 

Botoxul pentru transpirația excesivă la subraț este un tratament eficient care poate ajuta pacienții să țină sub control transpirația. Este o procedură sigură și aprobată de FDA, care obține rezultate excelente.

botox-men.jpg

Învinge transpirația excesivă cu botox

Cum ajută botox-ul?

 

Botoxul este o proteină purificată și funcționează ca o neurotoxină. Când este injectat în axilele pacientului, blochează nervii care declanșează glandele sudoripare. Când o persoană nu suferă de hiperhidroză, sistemul său nervos activează glandele sudoripare atunci când temperatura corpului crește. În acest fel corpul se răcește în mod natural. Cu toate acestea, în caz de transpirație excesivă, nervii care stimulează glandele sudoripare sunt hiperactivi.

 

Când pacientului i se injectează Botox, nervii hiperactivi care declanșează glandele sudoripare sunt temporar înghețați. Ei nu mai activează glandele sudoripare și pacientul nu mai transpira prea mult.

Ce se întamplă în ziua tratamentului?

 

Nu există pregătiri speciale pentru tratamentul cu Botox, cu excepția evitării epilatului timp de 3 până la 4 zile.

 

Când pacientul sosește pentru tratament, mai întâi zonele vizate - axilele pacientului sunt curățate cu grijă. Apoi, medicul aplică o cremă anestezică topică pentru a face tratamentul mai confortabil. Tratamentul nu provoacă nicio durere reală, deoarece acele sunt foarte mici - provoacă doar disconfort ușor. Majoritatea pacienților tolerează foarte bine tratamentul.
 

În medie, Botoxul poate reduce transpirația excesivă cu mai mult de 80%. Primele rezultate se văd la 2 până la 4 zile după tratament, iar cele mai bune rezultate sunt vizibile la 2 săptămâni după procedură. Pacientul se poate aștepta să nu mai transpire excesiv între 4 și 12 luni. După acest timp, pacientul poate veni să facă un tratament suplimentar de retuș pentru a menține rezultatele.

botox-transpiratie-2.jpg
bottom of page