top of page

Botox pentru estomparea ridurilor

Din ce în ce mai mulți bărbați aleg să se supună diferitelor tratamente estetice pentru riduri și linii fine. Acestea îi fac să pară obosiți și mai în vârstă poate chiar decât sunt de fapt, astfel că și bărbații au început să apeleze la diferite metode de a învinge lupta cu ridurile.

Tratamentele anti-rid pentru bărbați nu sunt foarte diferite de tratamentele anti-rid pentru femei. Bărbații pot alege să aibă tratamente injectabile minim invazive sau proceduri non-invazive pentru a-și trata ridurile.

man-at-the-plastic-surgeon-2022-02-01-22-40-03-utc.jpg

Estompare riduri cu Botox

Bărbații sunt preocupați de riduri la fel ca și femeile, dar există unele diferențe majore de gen în ceea ce privește modul în care aceștia fac riduri și modul în care îngrijirea lor sau calitatea pielii afectează alegerea tratamentului pentru riduri.

Botox este o procedură injectabilă excelentă anti-îmbătrânire care poate spori frumusețea naturală a pielii prin întinerirea feței cu câțiva ani. Poate reduce sau elimina ridurile faciale sau poate preveni dezvoltarea acestora.

 

Botox poate fi injectat în diferite zone ale feței, inclusiv pe frunte, nas, colțurile exterioare ale ochilor și gât. Este foarte eficient în reducerea ridurilor cunoscute sub numele de linii de iepuraș, linii de zâmbet, laba de gâscă și linii de încruntare.

În timpul tratamentului, Botox este injectat în mușchii feței aleși anterior. Relaxează acești mușchi prin blocarea semnalelor care le provoacă contracțiile. În acest fel, pacientul încetează să mai facă expresii faciale care provoacă riduri.

 

Tratamentul cu botox este foarte scurt și este foarte puțin inconfortabil. Botoxul este injectat cu ace foarte fine care nu provoacă durere. După tratament, nu este nevoie de timp de recuperare, astfel încât pacienții își pot continua activitățile zilnice. Există doar efecte secundare minore, cum ar fi înțepături, roșeață și vânătăi ușoare ale zonei care a fost tratată, dar aceste sensibilități ar trebui să înceteze foarte repede.

female-beautician-giving-mature-male-patient-botox-2021-08-26-16-15-23-utc.jpg
bottom of page