top of page

Tratament Bărbie Dublă Bărbați
Accent Prime

Surplusul de grăsime creează numeroase probleme în ceea ce privește încrederea în forțele proprii și nivelul stimei de sine. Tocmai de aceea, tratamentele corporale realizate de specialiștii AZEENA devin cele mai indicate soluții. Bărbia dublă se numără printre efectele acumulării kilogramelor în plus. Însă, poate apărea și în alte situații.

barbie-dubla-accent-prime 1.jpg

Fără bărbie dublă

cu Accent Prime

În familia ta există persoane care s-au confruntat cu bărbia dublă? Legăturile genetice influențează semnificativ trăsăturile estetice.

Înaintezi în vârstă? Odată cu trecerea timpului, organismul începe să piardă din proprietăți. Tonusul, elasticitatea și fermitatea pielii din zona mandibulară nu mai prezintă aceleași proprietăți. Apare o hiperlaxitate a tegumentului, ceea ce accelerează procesul de acumulare a grăsimii.

Adopți o postură neadecvată a capului și a gâtului? De cele mai multe ori, postura incorectă influențează semnificativ aspectul estetic. 

Totuși, la AZEENA vei găsi răspunsul pentru conturarea unui aspect impecabil: tratamente corporale moderne. Accent Prime de la Alma Laser are la bază două mecanisme ingenioase:

Ultrasunete – Reduce țesutul adipos din zonele nedorite.

Radiofrecvența – Susține procesul de producere a colagenului și elastinei, ceea ce conferă pielii fermitate.

Efectele se pot vedea rapid la nivelul feței.

barbie-dubla-accent-prime.jpg

Beneficii:

Reduce bărbia dublă

Oferă un aspect mai conturat al zonei mandibulare

Conferă tenului un aspect luminos

Facilitează producerea de colagen

Oferă standarde înalte de confort, precizie și siguranță

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 30 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul barbiei duble cu Accent Prime?

Tratamentul Accent Prime este o metodă ingenioasă și non-invazivă, ce ajută la reducerea aspectului de bărbie dublă, datorită utilizării ultrasunetelor și radiofrecvenței.

2. Când este recomandat tratamentul barbiei duble cu Accent Prime?

Tratamentul devine opțiunea ideală atât pentru doamnele, cât și pentru domnii care doresc să își îmbunătățească aspectul fizic, oferind zonei tratate un plus de fermitate și contur.

3. Ce zone pot fi tratate?

Platforma Accent Prime de la Alma Laser poate trata cu succes atât zona feței, cât și a gâtului. De asemenea, pot fi reconturate și alte zone de pe corp.

4. Este dureros tratamentul Accent Prime?

La AZEENA ne dorim cu orice preț să le oferim clienților motive constante de bucurie. Accent Prime se numără printre cele mai plăcute intervenții. Etapele se realizează cu ușurință, fără a interveni situații neprevăzute. Nici nu îți vei da seama când a trecut timpul.

5. Cum arată pielea post procedură?

Imediat după finalizarea tratamentului, vei observa pete de roșeață la nivelul pielii. Iritația (roșeața) intervine din cauza acțiunii termice, însă dispare în aproximativ 1-2 ore.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Vei observa rezultate vizibile chiar după încheierea primei ședințe. Însă, pentru a te bucura de avantajele pe termen lung e recomandat să apelezi la seria de șase ședințe realizate la 7-10 zile interval între ședințe.

Recomandări:

Pre-tratament:

Terapeuta trebuie informata cu privire la orice fel de injectari efectuate la nivelul feței, inainte de inceperea tratamentului.

Evitați expunerea la soare sau raze UV cu cel puțin 2 zile înainte de tratatament.

Post-tratament:

Respectați recomandările oferite de specialiștii Azeena.

Se recomandă folosirea unei creme cu efect calmant și hidratant.

Mizează pe calitate și alege cu încredere tratamentele revoluționare puse la dispoziție de AZEENA!

bottom of page