top of page

Remodelare corporală & tratamentul celulitei cu
Accent Prime

Cauți de mult rețeta ideală pentru a avea un corp armonios? La AZEENA vei găsi în mod sigur tratamente corporale adaptate nevoilor tale. Accent Prime este o metodă revoluționară, care are la bază numeroase studii clinice. Combină cu succes cele mai eficiente tehnologii de remodelare corporală și anume ultrasunetele și radiofrecvența.

Piele fermă &
tonifiată cu Accent Prime

Fiecare procedură are un rol bine definit:

Ultrasunetele pot reduce cu ușurință celulele adipoase acumulate de-a lungul timpului. Tocmai de aceea, vei observa o scădere semnificativă a stratului de grăsime.

Radiofrecvența unipolară de 40,68 mHz brevetată de Alma Lasers încălzește controlat și acționează asupra țesutului pe diferite adâncimi. De asemenea, sporește producerea fibrelor de colagen și elastină, ceea ce va conferi pielii un aspect mai tânăr și ferm.

Cu Accent Prime obținem rezultate vizibile încă de la primele şedințe, dar pentru cele mai bune rezultate sunt necesare 6 ședințe efectuate la un interval de 7-10 zile.

Woman in Sportswear

Beneficii Accent Prime:

Întinerește pielea

-  Redă fermitatea și tonusul pielii

-  Reduce celulita și laxitatea cutanată

-  Oferă rezultate imediate

-  Reduce celulele adipoase

Vei obține un aspect îmbunătățit încă de la prima ședință.

 

Tratamentul este recomandat tuturor persoanelor ce își doresc un corp mai suplu, completând un stil de viață sănătos și armonios.

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 30 - 40 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul Accent Prime?

Accent Prime este tratamentul perfect atunci când ne dorim o îmbunătățire a aspectului pielii, reducerea celulitei sau scădere în centimetri.

2. Când este recomandat tratamentul Accent Prime?

Poți utiliza tehnologia Accent Prime când îți dorești o schimbare semnificativă la nivelul corpului. Dacă îți dorești o piele mai fermă și vizibil mai întinerită și mai puțină celulită, tehnica devine soluția ideală.

3. Ce zone pot fi tratate?

Accent Prime poate fi utilizat pe abdomen, flancuri, fese, coapse anterior, coapse posterior, brațe și gambe. Indiferent de alegere, vei experimenta momente unice cu ajutorul unor tratamente corporale premium.

4. Este dureros tratamentul Accent Prime?

Nu vei resimți nicio formă de disconfort sau durere în timpul realizării tratamentului. Vei simți doar o ușoară senzație de căldură în zona tratată.

5. Cum arată pielea post procedură?

Imediat după realizarea procedurii, pielea va căpăta un aspect mult mai hidratat, ferm și elastic.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Diferențele se vor observa încă de la prima ședință. Însă, pentru rezultate pe termen lung se recomandă efectuarea unor serii de șase ședințe la interval de 7-10 zile.

Recomandări:

Pre-tratament:

Evită expunerea la soare cu o zi înainte de realizarea tratamentului

-  Informează terapeutul în ceea ce privește istoricul medical

Post-tratament:

Hidratează-te corespunzător pe toată perioada efectuării tratamentului de remodelare corporală.

Combină procedurile de remodelare corporală cu exerciții fizice pentru a obține rezultate de succes.

Pentru momente constante de relaxare totală și un corp bine definit alege cu încredere tratamente corporale realizate de profesioniștii AZEENA.

bottom of page