top of page

Rejuvenarea mâinilor cu
Accent Prime

Știai că mâinile sunt adevărate cărți de vizită, care pot comunica foarte multe lucruri despre tine? În ciuda importanței colosale pe care o prezintă, aspectul mâinilor este adesea neglijat. Însă, la AZEENA dezvoltăm constant tratamente corporale ingenioase, cu efecte benefice asupra întregului organism. Tratamentul cu radiofrecvență din gama Accent Prime redă cu succes tonusul și elasticitatea pielii. Procedura a fost special creată pentru a revitaliza estetica generală a mâinilor.

Hands

Mâini
catifelate cu

cu Accent Prime

Radiofrecvența unipolară, patentată de Alma, încălzește controlat țesutul și stimulează producerea de colagen și elastină. Tocmai de aceea, se obține un efect instant de lifting a zonei. Căldura produsă creează un efect de vasolidilatație, care crește fluxul capilarelor de sânge. Nivelul de oxigen și substanțe hrănitoare crește semnificativ, ceea ce conferă pielii o strălucire aparte.

Beneficii:

-  Oferă rezultate vizibile într-un timp relativ scurt

-  Conferă pielii un aspect ferm și elastic

-  Este o procedură sigură și non-invazivă

-  Nu prezintă efecte secundare

-  Reîntinerește pielea

Tratamentul de rejuvenare a mâinilor te va ajuta să obții o piele catifelată și luminoasă.

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 30 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul de rejuvenare a mâinilor cu Accent Prime?

Procedura de rejuvenare a mâinilor cu Accent Prime folosește radiofrecvența, una dintre cele mai eficiente tehnologii utilizate în domeniu. Acționează eficient asupra pielii și stimulează producerea de colagen. Tocmai de aceea, vei obține rezultate foarte bune la nivelul mâinilor a căror piele va căpăta elasticitate și fermitate.

2. Când este recomandat tratamentul cu Accent Prime?

Tratamentul de rejuvenare a mâinilor cu Accent Prime se adresează atât doamnelor, cât și domnilor ce își doresc o îmbunătățire a aspectului tegumentului de la nivelul mâinilor. De asemenea, dacă te confrunți cu pete sau senzații de uscăciune în zona mâinilor poți apela cu încredere la o asemenea metodă.

4. Cum arată pielea post procedură?

După încheierea tratamentului, aspectul zonei tratate va căpăta elasticitate și fermitate.

5. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile instant, chiar după realizarea primei ședințe. Însă, pentru a te bucura de efecte pe termen lung se recomandă efectuarea a șase ședințe la intervale de 7-10 zile.

3. Este dureros tratamentul?

Tratamente corporale marca AZEENA nu implică durere sau disconfort. Radiofrecvența este o variantă sigură și non-invazivă. În timpul procedurii vei resimți o ușoară senzație de căldură în zona tratată.

Recomandări:

Pre-tratament:

-  Nu consuma aspirină, antinevralgic sau diverse medicamente antiinflamatorii cu 7-10 zile înainte de realizarea tratamentului.

Informează terapeutul în ceea ce privește istoricul medical.

Post-tratament:

Urmează cu atenție sfaturile primite din partea specialistului AZEENA.

Creează-ți o rutină în ceea ce privește îngrijirea mâinilor.

Relaxează-te așa cum se cuvine și bucură-te de o piele impecabilă cu ajutorul tratamentelor corporale oferite de specialiștii AZEENA!

bottom of page