top of page

Tratamente faciale de hidratare și antiaging

Există o întrebare omniprezentă în industria de frumusețe: este normal ca un bărbat să apeleze la tratamente faciale? Răspunsul este, cu siguranță, DA! Pielea bărbaților tinde să producă mai mult sebum din cauza nivelului mai ridicat de testosteron. Atunci când nu este curățat corespunzător, sebumul va înfunda porii și poate duce la puncte negre, care pot duce la apariția acneei și multe alte probleme pentru ten. Mulți bărbați își exfoliază foarte rar tenul și nu prea folosesc produse de curățare sau creme, cum ar fi creme de zi și de noapte, toner și chiar protecție solară. Pielea bărbaților are o textură foarte diferită de cea a femeilor și este important să fie îngrijită corespunzător.

facial-barbati-2.jpg

Ten sănătos

cu Tratamente faciale de hidratare & antiaging

Tratamentele noastre faciale pentru bărbați sunt efectuate de un profesionist autorizat care știe foarte bine cum să abordeze sănătatea pielii. Un tratament facial de bază este un tratament pentru piele care curăță porii, exfoliază celulele moarte ale pielii și tratează problemele comune ale pielii cu o mască personalizată. Acest proces în mai multe etape este menit să întinerească și să hrănească tenul, făcând pielea să pară mai sănătoasă și mai tânără.

Cât durează procedura? Cât de des ar trebui să faceți un tratament facial?

Procedura va dura cel puțin 30 de minute și, în unele cazuri, poate depăși o oră. Deoarece pielea fiecărui bărbat reacționează diferit la tratament și dacă nu aveți o piele extrem de sensibilă sau predispusă la acnee, o regulă generală de urmat este să programați un tratament facial o dată la patru până la șase săptămâni - și întreținere în funcție de rezultatele obținute.

Ar trebui să vă bărbieriți înainte de un tratament facial?

Dacă aveți păr facial des și lung, cel mai bine va fi să vă radeți sau cel puțin să tundeți părul facial. Dacă vă radeți în ziua tratamentului facial, asigurați-vă că o faceți cu cel puțin șase până la opt ore înainte de programare.

facial-barbati.jpg
bottom of page