top of page

Efectele benefice ale activității fizice asupra organismului



Cu toții știm că mișcarea și sportul aduc numai beneficii în viața noastră, atât pentru minte, cât și pentru corp. Practicându-l zilnic, sportul oferă o stare de bine. Te simți mai fresh, mai energică, mai plină de viață.


Activitatea fizică constantă are o multitudine de beneficii: crește coeficientul de inteligență, crește longevitatea, activează gândirea pozitivită, te relaxează și îți dă o stare de bine, întărește sistemul cardiovascular și pune sângele în mișcare. Sportul, indiferent de natura lui ar trebui să fie o parte importantă a vieții noastre. Cercetătorii explică faptul că sportul ajută la creșterea respectului de sine, a încrederii în forțele proprii și consolidează calitățile de lider.

Creierul este un mare consumator de oxigen. Efortul fizic determină vasodilatație, asigurând astfel un flux sanguin mai bun, iar aportul de oxigen adus pe calea sângelui este îmbunătățit.

Alt beneficiu major este acela al creșterii imunității! Efortul fizic întărește imunitatea în mod continuu și constant. In timpul exercițiilor fizice, se produc o serie de schimbări benefice la nivelul globulelor albe și a anticorpilor, care își cresc activitatea.

La AZEENA, te vom ajuta să-ți atingi cel mai grozav obiectiv, acela de a te simți bine cu tine, a fi sănătos și frumos.

Atunci când vom înțelege cât de importanți suntem în propria viață și că trebuie să ne alocăm timp pentru noi, vom începe sa facem pași concreți spre a obține acea starea de bine, spre frumusețe, spre sănătate.


Chiar dacă sala nu este prietenul tău, datorită tehnologiei au aparut diverse aparate de tip Wellness care pot transforma o oră de sport în distracție.


La AZEENA beneficiezi de 2 tehnologii cu ajutorul cărora poți arde caloriile dorite


Infrashape este un aparat care ajută la remodelarea corporală, depășind toate așteptările. Cu un design elegant și modern, care încorporează lumina infraroșie, lampa de colagen, o bicicletă orizontală și vacuumul, pedalatul poate fi chiar distractiv.

Partea cea mai bună este că poți arde peste 1000 kcal în doar 30 de minute, contribuind, astfel la scăderea în greutate și, implicit, la îmbunătățirea imaginii personale.

Infrashape are și beneficii terapeutice: arde grăsimile, detoxifică corpul, iar datorită razelor infraroșii, varicele, semnele frecvente ale circulației venoase deficitare se reduc, circulația venoasă îmbunătațindu-se semnificativ; cu ajutorul acestui aparat putem ameliora spasmele și durerile musculare.


Rollshape: este un aparat cu bețe de bambus, acționat electric, care efectuează un masaj în profunzimea pielii și împreună cu razele infraroșii care topesc grăsimea are și efecte terapeutice.

Nu în ultimul rând, cromoterapia are acțiune benefică asupra hormonilor, ducând la reechilibrarea organismului și la creșterea rezistenței acestuia. Rollshape este foarte benefic pentru reglarea circulației limfatice, crește drenajul și accelerează detoxifierea corpului, tensiunea arteriară se reglează, pereții vaselor de sange își recapătă elasticitatea.

Rezultatele sunt vizibile și rapide pentru definirea picioarelor, brațelor și tonifierea feselor și coapselor, celulita fiind vizibil estompată de la o ședință la alta.


Pentru un stil de viață sănătos trebuie să ai o alimentație echilibrată, bogată în nutrienți și să faci mișcare în mod regulat.


Te așteptăm la Azeena să te bucuri de aceste proceduri benefice pentru organism, pe care le poți combina cu multe alte tratamente inovative de remodelare corporală și estetică facială, pentru a te simți bine în propriul corp.



Recent Posts

See All
bottom of page