top of page

Rejuvenarea mâinilor cu OxyGeneo

Tratamentele de rejuvenare se adresează persoanelor ce își doresc o reîntinerire a zonei tratate, cele mai des întâlnite zone fiind fată, decolteul și mâinile. Aceste zone trădează de cele mai multe ori vârsta unei persoane, motiv pentru care mulți oameni apelează la diverse tratamente pentru a reda aspectul tânăr, ferm și mai radiant al acestora.

 

Tratamentele de rejuvenare se adresează în special persoanelor mature, care se confruntă cu subțierea pielii, ceea ce determină apariția ridurilor sau a petelor pigmentare. Odată cu înaintarea în vârstă, toate aceste aspecte menționate mai sus sunt inevitabile, dar ce putem face pentru a ne menține aspectul îngrijit și întinerit al mâinilor?

 

Astăzi, industria beauty ține pasul cu evoluția tehnologiei, având la dispoziție nenumărate tratamente non-invazive care să ne mențină aspectul plăcut al pielii. Unul dintre cele mai populare și eficinete tratamente când vorbim de rejuvenare este tratamentul Oxygeneo.

oxygeneo-maini-2.jpg

Piele fără imperfecțiuni

cu Oxygeneo

OxyGeneo este un tratament ce curăță, exoliază și hrănește pielea în profunzime. Exfolierea este una dintre cele mai importante etape atunci când ne dorim un efect de rejuvenare. Cu ajutorul exfolierii se elimină stratul de celule moarte de pe suprafața pielii care împiedică pielea să respire. De asemenea exfolierea grăbește procesul de regenerare celulară. Capsula abrazivă în contact cu gelul Primer, folosită în timpul tratamentului cu OxyGeneo produce o oxigenare a țesuturilor, iar extractele din plante aduc un aport de vitamine și minerale pielii, îmbunătățindu-i aspectul.

 

Tratamentul se încheie cu introducerea serului complementar capsulei folosite anterior, cu ajutorul ultrasunetelor. Ultrasunetele fac un micro-masaj la nivel celular, ceea ce determină o absorbție mult mai bună a serului îmbogățit cu vitamine și substanțe hrănitoare. Pielea capătă instant un aspect mai hidratat și mai ferm.

 

Pentru îmbunătățirea aspectului pielii mâinilor, pot fi realizate diferite proceduri cosmetice combinând mai multe tipuri de tratamente, atât pentru îmbunătățirea texturii, cât și pentru un efect de lifting sau mai multă fermitate  și elasticitate, astfel încât să obținem o rejuvenare completă a mâinilor.

 

La AZEENA by Gyniclinique gășești soluții personalizate destinate nevoilor tale.

Hands

Beneficii:

Redă un aspect mai plăcut pielii

Îmbunătățește textura pielii

Estompează petele pigmentare

Hidratează și hrănește țesutul în profunzime

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 20 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul de rejuvenare a mâinilor cu Oxygeneo?

Tratamentul de rejuvenare a mâinilor cu Oxygeneo este un tratament ce exfoliază și hrănește țesutul în profunzime, ajutând la îmbunătățirea texturii pielii.

2. Când este recomandat tratamentul?

Tratamentul este recomandat persoanelor ce își doresc o reîntinerire a zonei tratate, estomparea ridurilor, a petelor pigmentare de la nivelul mâinilor sau o piele vizibil mai hidratată.

3. Ce zone pot fi tratate?

Tratamentul Oxygeneo poate fi realizat pe față, decolteu, mâini sau spate.

4. Este dureros tratamentul?

Oxygeneo este unul dintre cele mai plăcute tratamente ce le puteți găsi la Clinica AZEENA.

5. Cum arată pielea post procedură?

Post-tratament pielea își recapătă strălucirea și luminozitatea, nu necesită timp de recuperare.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Rezultatele se văd imediat după finalizarea tratamentului, pentru rezultate optime și de lungă durată se recomandă efectuarea mai multor ședințe. În funcție de nevoile individuale, terapeutele AZEENA vă așteaptă cu planuri personalizate, adaptate nevoilor fiecăruia.

Recomandări:

Pre-tratament:

 Evită expunerea la soare cu aproximativ 24h.

Oprește tratamentul pe bază de medicamente fotosensibilizante precum retinoizi sau antibiotice.

Post-tratament:

-  Utilizează o cremă cu factor de protecție SPF 30.

Evită expunerea directă în fața razelor ultraviolete pentru 24 de ore. Mai apoi poți realiza cu ușurință orice tip de activitate.

 

Apelează cu încredere la tratamentele de înfrumusețare oferite de Echipa AZEENA și bucură-te de un ten curat și strălucitor!

bottom of page