top of page

Tratamentul acneei cu OxyGeneo

De cât timp încerci să găsești ingredientul minune pentru a îndepărta acneea de la nivelul feței? Ei bine, o asemenea afecțiune dermatologică se numără printre cele mai răspândite probleme ale pielii. Aparatul polisebaceu nu mai poate funcționa normal și prezintă inflamații care facilitează dezvoltarea acneei. De cele mai multe ori, urmele inestetice apar pe față, spate și piept pentru că aici se regăsesc din abundență glandele sebacee.

Piele curată și sănătoasă

cu OxyGeneo

De-a lungul timpului au fost propuse numeroase tehnici de tratare a acneei. Însă, la AZEENA te vei bucura de tratamente înfrumusețare îmbunătățite. Varianta OxyGeneo garantează curățarea în profunzime a porilor și îndepărtarea excesului de sebum. Tenul va căpăta o strălucire aparte și va fi revitalizat cu succes. Planul de tratament este personalizat în funcție de nevoi și este realizat cu ușurință, fără a fi nevoie de etape complexe.

 

Utilizăm doar tehnologii de ultimă generație, certificate și recunoscute pentru avantajele multiple pe care le oferă:

 

-  OxyGeneo Balance – Este indicat în cazul persoanelor care se confruntă cu ten gras cu tendință acneică. Secretul din spatele metodei este capsula Balance pe bază de cărbune din bambus cu efect de detoxifiere. Cu ajutorul unei asemenea variante vei elimina cu succes toxinele și bacteriile acumulate la nivelul pielii. 

 

-  OxyGeneo Detox – Rețeta ideală pentru a îndepărta urmele de îmbătrânire. Metoda are la bază antioxidanți puternici precum gluconat de cupru și extract de ceai verde, care reîmprospătează pielea. Tenul tău nu va mai fi afectat de factorii de mediu și va căpăta un aspect armonios.

oxygeneo-acnee.jpg

Beneficii:

-  Curăță porii în profunzime și îndepărtează excesul de sebum

-  Regenerează pielea din interior spre exterior

-  Oferă seruri naturale care hrănesc pielea

-  Reduce punctele negre și sebumul

-  Uniformizează tenul

-  Păstrează pielea hidratată și îi conferă un aspect strălucitor

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 30 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul OxyGeneo?

Tratamentul de rejuvenare facială de tip OxyGeneo este răspunsul pentru definitivarea unui ten curat. Cu ajutorul său, majoritatea urmelor inestetice de acnee, fără a fi necesare metode dureroase sau substanțe costisitoare.

2. Când este recomandat tratamentul OxyGeneo?

Acneea apare în general în perioada adolescenței, însă poate apărea și în cazul adulților. Tocmai de aceea, tratamentul este indicat în cazul în care te confrunți cu efectele negative ale unei astfel de probleme.

3. Ce zone pot fi tratate?

Zona feței este cel mai frecvent tratată, însă tratamentul poate fi aplicat și în zona decolteului, a gâtului și a spatelui.

4. Este dureros tratamentul OxyGeneo?

Echipa AZEENA este orientată exclusiv către îndeplinirea cerințelor pe care le prezintă clientele. Gama de tratamente de înfrumusețare OxyGeneo oferă standarde înalte de siguranță și confort. În timpul tratamentului, capsula aplicată va deveni ușor abrazivă. Tocmai de aceea, vei resimți o ușoară senzație de neplăcere. Însă, per total, procedura va deveni un motiv de bucurie.

5. Cum arată pielea post procedură?

Efectele tratamentului sunt influențate semnificativ de caracteristicile fiecărui caz în parte. După finalizarea etapelor, pielea arată foarte bine. După câteva zile de la realizarea tratamentului, este posibil să apară câteva mici coșuri, datorită procesului de detoxifiere din interior spre exterior.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Încă de la prima ședință vei observa cum aspectul pielii este îmbunătățit semnificativ. Totuși, este recomandat să efectuezi constant procedura. Seria de 4-6 ședințe te va ajuta să obții rezultatele așteptate.

Recomandări:

Pre-tratament:

 Evită expunerea la soare cu aproximativ 24h.

Oprește tratamentele pe bază de medicamente fotosensibilizante precum retinoizi și antibiotice.

Post-tratament:

-  Utilizează o cremă cu factor de protecție SPF 30.

Evită expunerea directă în fața razelor ultraviolete aproximativ 24h după încheierea tratamentului.

 

Apelează cu încredere la tratamentele de înfrumusețare oferite de Echipa AZEENA și bucură-te de un ten curat și strălucitor!

bottom of page