top of page

Morpheus8

Reîndrăgostește-te de tine!
Conturează frumusețea naturală a corpului tău!

Morpheus8 este primul și singurul dispozitiv ce modelează grăsimea subdermică pentru a elimina semnele îmbătrânirii și pentru a restabili frumusețea naturală.

Morpheus8 este un dispozitiv fracționat cu adâncime de penetrare programabilă și livrare a energiei pentru tratarea liniilor fine, ridurilor, cicatricilor acneice și a tonusului general al pielii. Cei 24 de pini izolați pătrund în derm, coagulând grăsimea și contractând țesutul conectiv. Simultan, energia RF direcționată generează o încălzire cumulativă subnecrotică în derm.

Folosit împreună cu BodyTite, FaceTite, Necktite - Morpheus8 este soluția perfectă pentru pacienții cu laxitate a pielii și cu iregularități texturale. Procedura este minim invazivă: liftează, remodelează și strânge pielea. BodyTite poate fi folosit pe abdomen, spate, brațe, genunchi, coaspe.

De ce Morpheus 8 este diferit de alte tehnologii?

gyniclinique_ Morpheus8_fata.jpg
gyniclinique_ Morpheus8_corp.jpg
Morpheus_antirid_azeena.jpg

FaceTite / Necktite oferă o îmbunătățire a laxității pielii de pe față și gât, care anterior nu se putea realiza decât printr-o procedură chirurgicală, cum ar fi un lifting facial. FaceTite / Necktite utilizează radiofrecvența minim invazivă pentru a strânge pielea și tratează: bărbia dublă, pliurile nazolabiale, riduri și alte zone cu pielea lăsată, lipsită de fermitate.

- Morpheus 8 este primul și singurul dispozitiv ce modelează grăsimea subdermică, tratamentul fiind noninvaziv.
- Tratamentul fracționat, profund și sigur, ce pătrunde până la 4 mm, cu un profil termic suplimentar de pana la 2mm.
- Designul aplicatorului permite rezultate cu un efect uniform
- Efect termal minim sau inexistent asupra dermului
- Sigur pe fototip VI cu un risc redus de hiperpigmentare postinflamatorie (PIHJ)

Beneficii Morpheus 8

Îți dorești un ten cu aspect întinerit sau o tonifiere a pielii în zona de sub bărbie? Morpheus 8 este soluția optimă pentru tine. În plus, tratează și alte afecțiuni, deci BENEFICIILE oferite sunt multiple:
- Netezește ridurile, stimulând producția proprie de colagen
- Oferă un aspect neted, întinerit, ferm pielii
- Tratează acneea și cicatricile
- Reduce aspectul evrgeturilor
- Tonifică pielea lăsată în zona inferioară a feței și sub bărbie
- Oferă o întinerire generalizată a pielii în orice zonă a corpului

Întrebări frecvente:

1. Ce este Morpheus 8?

Morpheus 8 este primul și singurul dispozitiv ce modelează grăsimea subdermică pentru a elimina semnele îmbătrânirii și pentru a restabili frumusețea naturală.

2. Ce zone pot fi tratate?

Poate fi tratat tenul, pielea de pe zona gâtului și decolteului, dar Morpheus 8 oferă o întinerire generalizată a pielii și în orice altă zonă a corpului.

3. De câte ședințe este nevoie?

Planul de tratament se personalizează în funcție de nevoile fiecărui pacient, împreună cu medicul specialist, dar recomandăm minim 3 tratamente la distanță de 6-8 săptămâni pentru rezultate optime.

4. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Diferențele se vor observa încă de la prima ședință, dar se recomandă 3 tratamente la distanță de 6-8 săptămâni pentru rezultate optime.

bottom of page