top of page

Biorepeel

Biorepeel este un tratament inovator, de ultimă generație, care folosește o tehnologie bifazică patentată. Biorepeel este peeling de bio-revitalizare și bio-stimulare asemănător peelingului chimic de intensitate medie, ce pătrunde în straturile dermului și stimulează regenerare acestuia fără a afecta epiderma, evitând astfel exfolierea pielii.

 

Conține ingrediente active precum TCA, acid salicilic și acid lactoionic care contribuie la regenerarea țesuturilor, prevenind astfel efectele îmbătrânirii pielii, a stresului oxidativ sau a efectelor produse de radiațiile UV și poluare.

 

Biorepeel este un peeling chimic patentat cu acțiune bifazică. Flaconul are două componente: o componentă hidrofilă (solubilă în apă) ce înlătură delicat celulele moarte și o altă componentă lipofilă (solubilă în ulei) ce ajută la rejuvenarea pielii.

Ten rejuvenat

cu Biorepeel

Tratamentul este potrivit atât unui ten tânăr cu acnee activă și comedoane sau cicatrici recente, cât și unui ten matur, pentru îmbunătățirea ridurilor fine. Compoziția unică îl diferențiază de alte peelinguri, deoarece pe lângă acizii exfolianți conține și vitamine, aminoacizi și un agent de lifting (GABA- acid gama-aminobutiric). În acest fel, combinația de ingrediente active permite prevenția îmbătrânirii cutanate și, mai mult decât atât, luptă împotriva efectelor nocive ale razelor UV și tratează eficient acneea.

 

Avantajul acestui tratament este exfolierea minimă, de cele mai multe ori imperceptibilă. În plus, stimularea puternică a proceselor de biosinteză restaurează structura pielii prin creșterea sintezei fibrelor de colagen și elastină. 

 

Tratamentul cu Biorepeel poate fi combinat și cu o procedură de microneedling (Dermapen) pentru a obține rezultate mai potentate. În timpul tratametului, se poate simți o senzație de usturime sau înțepătură, ce dispare după înlăturarea produsului de pe piele. După 2-3 zile post-tratament se poate vedea o ușoară exfoliere, fiind recomandată aplicarea unei creme cu o textură mai grasă și SPF. La câteva zile după tratament, pielea capătă o mai mare luminozitate, petele pigmenatare se estompează, iar textura pielii începe să se schimbe.

BioRePeel-peeling-chimic-usor-de-vara.jpg

Beneficii:

nu este fotosensibil, poate fi folosit pe toată durata anului;

-  stimulează regenerarea pielii;

-  elimină stratul de celule moarte de la suprafața pielii;

-  reduce acneea prin efectul antibacterian și antiinflamator;

-  lasă pielea netedă și revitalizată;

-  nu necesită anestezie sau timp de recuperare.

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 15 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul cu Biorepeel?

Este un tratament de tip peeling chimic, ce poate fi făcut pe toată durata anului, care ajută la tratarea acneei, reducerea cicatricilor, a petelor pigmentare și reduce ridurile prin regenerarea țesutului.

2. Când este recomandat tratamentul?

Tratamentul este recomandat tuturor persoanelor ce își doresc un ten mai revitalizat și o piele mai netedă.

3. Ce zone pot fi tratate?

Cu ajutorul peelingului Biorepeel putem trata atât zona fetei, a decolteului, cât și zonele corporale ce prezintă cicatrici, acnee sau pete pigmentare.

4. Este dureros tratamentul?

Tratamentul nu este dureros, nu necesită timp de recuperare sau anestezie. În timpul tratamentului se poate simți o senzație de înțepătură ce va dispărea după înlăturarea produsului.

5. Cum arată pielea post procedură?

Post-tratament, pielea este perfect normală, nu necesită timp de recuperare.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Rezultatele după Biorepeel sunt progresive, iar rezultatul final se va instala la 10-14 zile după tratament.

Recomandări:

Pre-tratament:

Evitarea Aspirinei și a medicamentelor care împiedică coagularea sângelui.

-  Peeling-ul chimic nu se poate efectua pe pielea expusă recent la soare.

Post-tratament:

Este obligatorie folosirea cremei cu factor de protecție SPF 50+ zilnic pentru a preveni hiperpigmentarea postinflamatorie (pot apărea pete maronii de la soare).

Este necesară folosirea unei creme hidratante pentru a evita senzația de uscăciune.

Este interzisă expunerea la radiații ultraviolete (UV): mare, ski, solar.

Tratamentele de tip peeling chimic sunt recomandate a fi făcute pe perioada de toamnă - iarnă, deoarece după procedura nu este recomandată expunerea la soare.

Pentru un ten impecabil, alege cu încredere tratamentele faciale realizate de profesioniștii AZEENA.

bottom of page