top of page
AZEENA-PROCEDURI-(11)_edited.jpg

Rollshape

Rollshape este unul dintre cele mai eficiente dispozitive care garantează îndepărtarea surplusului de grăsime și tonifierea rapidă a pielii. Integrează o tehnologie complexă de masaj, care are la bază principii moderne, de ultimă generație.

Fii mereu în formă cu Rollshape

rollshape.png

Acționează cu ajutorul:

 

Razelor infraroșii, care asigură topirea grăsimii și eliminarea toxinelor depozitate în organism.  Lumina pe care o elimină are proprietăți minune și asupra elasticității pielii. Stimulează producerea de colagen, iar sistemul de ionizare ajută la reenergizarea întregului organism. Cromoterapia echilibrează metabolismul și îi conferă putere și rezistență. Te vei bucura, așadar, de o stare de bine constantă pe tot parcursul zilei.

 

Rolelor din bambus, cu ajutorul cărora se efectuează un masaj profund, care redă fermitatea pielii. De asememenea, urmele de celulită vor fi estompate.

 

Integrează patru opțiuni de antrenare:

 

-  Programul 1 – 36 de minute, 9 exerciții.

-  Programul 2 – 45 de minute, 15 exerciții.

-  Programul 3 – 60 de minute, 15 exerciții.

-  Programul 4 – Utilizatorului i se permite să definitiveze durata tratamentului. Maximul unei sesiuni este de 60 de minute.

 

Pentru rezultate extraordinare sunt recomandate 2-3 ședințe pe săptămână, în funcție de nevoi.

Terapeutul AZEENA va elabora un plan de tratament personalizat, care îți va permite să te bucuri rapid de rezultate vizibile.

Beneficii

-  Reduce urmele de celulită.

-  Stimulează producerea de colagen.

-  Elimină toxinele prin drenaj limfatic.

-  Relaxează mușchii.

-  Conferă pielii un aspect ferm și strălucitor.

-  Îmbunătățește circulația sangvină.

-  Eliberează endorfinele.

-  Conferă organismului o stare de bine constantă.

-  Echilibrează metabolismul.

-  Asigură standarde înalte de siguranță și funcționalitate.

Rollshape este o tehnologie unică în Timișoara, care te va ajuta să îmbunătățești semnificativ aspectul pielii și să conturezi o siluetă armonioasă.

La AZEENA ai parte de tratamente corporale premium, care au la bază tehnologii de ultimă generație. Optează întotdeauna pentru calitate și bucură-te de avantajele numeroase pe care le prezintă!

Woman in Casual Clothing
bottom of page