top of page

Uită de depozitele încăpățânate de grăsime: cele mai noi inovații în remodelarea corporalăAtunci când ne dorim un corp armonios nu sunt suficiente doar sportul și alimentația, mai ales când vorbim de depozite de grăsime localizate sau celulită. Cele mai noi tehnologii oferite de Alma Laser sunt de un real ajutor atunci când ne dorim un corp armonios și o piele fermă.


Primex și Accent Prime, produse de Alma Laser, lider mondial în producerea dispozitivelor medicale, duc remodelarea corporală la cele mai înalte standarde prin combinarea celor mai eficiente tehnologii și anume: ultrasunetele și radiofrecvența.

Ultrasunetele sunt una dintre tehnologiile dovedite prin studiu clinic ca fiind cele mai eficiente în distrugerea celulelor adipoase. Astfel obținem o reducere a stratului adipos și mai puțini centimetri. Ultrasunetele sunt emise în impulsuri, creându-se mici unde de șoc, eficientizând astfel tratamentul.


Radiofrecvența unipolară încălzește controlat țesutul pe diferite adâncimi, astfel stimulăm fibrele de colagen și elastină, obținând o piele fermă și mai netedă, reducând aspectul de coajă de portocală. De asemenea, capătul de masaj încorporat ne ajută la drenajul limfatic și stimularea circulației.


BENEFICIILE tratamentelor corporale oferite în Clinica AZEENA:

  • reducerea țesutului adipos în mod non-invaziv

  • stimularea sintezei de colagen și elastină

  • slăbirea în centimetri

  • stimularea drenajului limfatic

  • reducerea celulitei

  • rezultate rapide și de durată


La AZEENA tratamentele sunt personalizate

In funcție de nevoile fiecărui pacient, tratamentele sunt personalizate. Strânsa colaborare dintre terapeute, nutriționist și medicii dermatologi ne ajută să cream protocoale combinate prin care tu să obții cele mai bune și rapide rezultate, fie că vorbim despre tratamentele corporale sau tratamentele faciale.

Dacă nu știi ce să alegi sau de unde să începi, programează-te la o CONSULTAȚIE GRATUITĂ la specialistele AZEENA pentru a decide împreună tratamentul personalizat, adaptat nevoilor tale.Recent Posts

See All

Comments


bottom of page