top of page

Tratamente non invazive - alternativa intervențiilor estetice



In ultimii ani, industria beauty e bombardată de noi tehnici și tehnologii ce te fac să îți menții tinerețea chiar și la o vârstă înaintată. Injectările și operațiile estetice au luat amploare, dar care sunt soluțiile pentru persoanele ce nu vor să apeleze la bisturiu?


asigură o încălzire focalizată, sigură și profundă a țesuturilor, la diferite adâncimi ale pielii, fără a avea efecte secundare asupra acestora. Acest mecanism determină contracția fibrelor de colagen existente și stimulează, în același timp, formarea de noi fibre, oferind rezultate imediate. Pielea ta va arăta mai fermă, mai liftată, iar ridurile mai puțin vizibile încă de la prima ședință.

regenerează rapid pielea și stimulează producția de colagen și elastină la nivelul dermului profund. Rezultatele impecabile sunt asigurate de acțiunea Microplasmei, un element ingenios pe care îl integrează dispozitivul Pixel RF, aprobat FDA. Microplasma devine sursa principală care conferă pielii fermitate, luminozitate și elasticitate, făcând o rejuvenare din interior spre exeterior. Microplasma este tratamentul ideal pentru estomparea vergeturilor, cicatricilor sau pentru un ten matur. Comparativ cu alte tehnologii asemănătoare perioada de recuperare este de doar cateva zile, iar disconfortul este minim.

este un tratament minim invaziv pentru a reduce aspectul ridurilor, cicatricii și a pielii laxe. Adăugarea energiei de radiofrecvență la procedura de microneedling ajută la stimularea suplimentară a colagenului natural și a proceselor de vindecare care dezvăluie o piele mai fermă, întinerită, îmbunătățește tonul și textura pielii, oferind un plus de luminozitate încă de la prima ședință.

Tratamentul cu Dermapen 4 stimulează procesul natural al corpului de vindecare, datorită pătrunderii micro-acelor până la o adâncime de 3 mm; se efectuează o rejuvenare din interior spre exterior, ceea ce duce la creșterea sintezei de colagen și elastină, obținând astfel estomparea ridurilor și o piele mai fermă și mai luminoasă.

tratament laser non-invaziv, bazat pe un efect foto-acustic, ce acționează în derm stimulând procesele reparatoare ale țesutului, lăsând epidermul intact.

Prin tratamentul ClearLift, țesutul se regenerează din interior, astfel stimulează sinteza de colagen și elastină. Efectele tratamentului se văd în timp: pielea își reface structurile, ceea ce duce la un ten mai luminos, estomparea ridurilor, creșterea elasticității pielii.

NIR

încălzește în siguranță și eficient țesutul, stimulând producția de colagen nou, rejuvenează pielea pentru un aspect mai întinerit și radiant. NIR repară pielea din interior prin acțiunea luminii infraroșii asupra țesutului care determină fibrele de colagen să se contracte; stimulează totodata apariția de noi fibre de colagen și elastină. Obținem astfel o piele mai fermă și elastică.

Tratament revoluționar, este folosit pentru îmbunătățirea aspectului estetic al pielii, tratează ridurile fine, foto-îmbătrânirea, pete pigmentare, piele ne-omogenă sau cicatricile. Acesta acționează creând microinjurii ale pielii prin microfascicule de energie care declanșează un răspuns de vindecare cu stimularea sintezei de colagen și elastină.

Rezultatul e o piele mai fermă, mai tânără, mai întinsă, cu un relief cutanat mai omogen.


Tu ce tratamente alegi pentru îngrijirea tenului?

La AZEENA, vom găsi întotdeauna o soluție pentru tine. Vino să ne cunoaștem :)

Recent Posts

See All
bottom of page