top of page

Rutina de îngrijire a tenului peste 40 de aniTinerețea fără bătrânețe se găsește doar în povești, realitatea este ceva mai puțin prietenoasă cu pielea noastră, mai ales a tenului.

Ar fi incorect să spunem că după 40 de ani ne trădează organismul, dar acest lucru este adevărat. Începând cu această vârstă organismul are nevoie de susținerea noastră pentru a funcționa corect și pentru ca noi să arătăm în continuare frumoase și sănătoase.

Daca ai grijă de pielea ta și dacă adopți un stil de viață sănătos poți avea o piele frumoasă și sănătoasă. Iată ce trebuie să faci pentru asta:

  • Curățarea tenului de 2 ori pe zi, dimineața și seara cu un Cleanser blând cu pielea ta, care îndepărtează excesul de grăsime și curăță impuritățile de la suprafață pentru un ten curat, moale și suplu.

  • Folosește creme bogate în peptide sau ingrediente ce ajută la regenerarea țesutului, mai ales dacă s-au instalat deja primele linii fine. Recomandarea noastră este serul cu Retinol, un ajutor pentru piele în procesul anti-îmbătrânire, întinerește, întărește, luminează și reduce liniile fine.

  • Folosește pe timp de zi un produs cu factor de protecție solară (SPF 30 cel puțin), indiferent că afară este soare sau nu, razele UV sunt răspunzătoare de degradarea fibrelor de colagen. Dacă folosești machiaj poți opta pentru pudre, de ex BRUSH AND GO de la NOON, contribuie la prevenirea leziunilor solare cum ar fi arsurile solare și problemele de pigmentare. Se aplică ușor și convenabil oricând, oriunde.

  • Pe timpul nopții folosește seruri cu efect de reparare a pielii, cum ar fi cel cu vitamina C și o cremă hidratantă care să mențină nivelul optim de hidratare.

Chiar dacă acasă ai o rutină corectă de îngrijire, este recomandat să apelezi la tratamente profesionale. In clinica AZEENA beneficiezi de tratamente de ultimă generație cu efecte vizibile asupra ridurilor fine, stimularea regenerării fibrelor de colagen și elastină din dermul profund.

este o tehnologie non-invaziva care conferă elasticitate și fermitate pielii și care ajută la regenerarea fibrelor de colagen și elastină, dar și la producerea de noi fibre.

Are un efect de lifting instant, estompează ridurile fine, fiind o procedură noninvazivă potrivită atât pentru zona feței, gâtului, a decolteului și chiar a mâinilor


stimulează procesul de rejuvenare natural al corpului, determinând regenerarea celulară, ceea ce se traduce prin obținerea unui aspect mai plăcut și uniform al tenului și la estomparea ridurilor. Pulsurile Laser produc micro-injurii la nivel celular, determinand procesul natural de reparare a tesutului. In timp, pielea își recapătă fermitatea, tonusul, nuanța și textura tenului fiind vizibl mai îmbunătățită.


este recomandat pentru a întineri, strânge și îmbunătăți textura și fermitatea pielii. Acesta este un tratament intensiv pentru ten, ce se efectuează în perioada de toamna-iarna, ce creează o leziune controlată la niveul pielii cu rol de regenerare intensivă.


In completare la tratamentele non-invazive din Clinica AZEENA by Gyniclinique puteți beneficia și de tratamente Dermato-estetice inclusiv injectări sau Laserul Alma Co2. Laserul Alma Co2 este un dispozitiv medical ce stimulează sinteza de colagen la nivel profund.

Injectările ajută pe corectarea unor riduri mult mai profunde și care nu pot fi tratate în mod non-invaziv. Injectările cu Botox ajută la relaxarea musculară și dispariția șanțurilor cutanate secundare contracturii musculare. Mușchii faciali se relaxează, iar mișcările de expresie nu mai pun în evidență ridurile.

Știai că la Clinica AZEENA poți beneficia de o Consultație Gratuită și un plan de tratament personalizat?
Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page