top of page

Explorează beneficiile epilării definitive cu Soprano TitaniumEiplarea devinitivă este din ce în ce mai populară, fiind una dintre cele mai apreciate proceduri din sfera dermato-cosmeticii. Majoritatea persoanelor apelează la epilare cu laser pentru a se bucura de o piele fină și catifelată pe o durată lungă de timp.


Una dintre cele mai apreciate tehnologii la nivel internațional este Laserul Soprano Titanium, care a fost creat pentru a oferi soluții rapide și pe termen lung, prin combinarea a 3 lungimi de undă (755 nm, 810 nm și 1064 nm), benefic fiind în tratamentul de îndepărtare a părului în cazul tuturor tipurilor de piele (Fitzpatrick I-IV). 

Epilarea definitivă cu laserul Soprano Titanium este cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului pe termen lung, care are ca scop distrugerea termică a foliculilor piloși, cu afectare minimă a țesuturile înconjurătoare. 


Tehnologia 3D pe care o regăsim la acest laser combină trei lungimi de undă care acționează concomitent într-un singur aplicator, concentrându-se simultan pe diferite adâncimi ale țesutului și a structurii anatomice a firului de păr:

  • Alexandrite 755nm - se folosește pentru o gamă largă de tipuri de piele, dar și în cazul firelor de păr subțiri și mai deschise la culoare;

  • Dioda 810nm - folosită pentru toate tipurile de piele mai închise la culoare, cu rădăcină groasă;

  • Nd-yag 1065nm - acționează în cazul firelor de păr cu rădăcina groasă și închisă la culoare, distrugând astfel celulele stem care fac posibilă regenerarea rădăcinii.


Epilarea definitivă cu laser se poate face și vara?

Epilarea cu laser este o procedură delicată efectuată pe o parte la fel de delicată a corpului și anume, pielea. Este important să alegem cea mai bună tehnologie cu șanse mai mari de a obține rezultatele dorite, astfel să putem preveni orice efecte secundare inutile. 

Îți amintești toate acele momente când te-ai simțit jenat să porți un costum de baie pentru că picioarele tale erau pline de puf?  Gândește-te doar la cât timp ai petrecut folosind lama, epilatul cu ceară și smulgând părul nedorit de pe corp. Uită de toate acestea cu Soprano Titanium! Încearcă epilarea laser care se poate efectua chiar și vara!


Nu mai aștepta și programează-te la o ședință de epilare definitivă pentru a te bucura de o piele fină în orice moment! VEZI OFERTA LUNII!Recent Posts

See All

Comments


bottom of page