top of page

Cum acționează radiofrecvența în tratamentele antiaging?
Cu timpul, pielea noastră trece prin diferite schimbări, dar din fericire, odată cu dezvoltarea tehnologiei nu mai suntem obligați să vedem cum ridurile și pielea lăsată își fac apariția. În special femeile, dar și unii bărbați își doresc menținerea unui ten radiant și ferm, pe care trecerea timpului să nu își lase amprenta.

Dezvoltarea tehnologiilor în domeniul beauty au făcut posibile apariția diferitelor tratamente și proceduri, sigure și eficiente, fără timp de recuperare. Azi apelăm la intervențiile chirugicale doar în cazul unor corecții, având la dispoziție o gamă largă de tratamente ce pot reda aspectul tânăr și frumos al pielii.


În doar 30 de minute, poți să obții o piele mai tonifiată, întinsă și radiantă.

Cred că v-am stârnit curiozitatea, nu-i așa?

Tehnologia cu radiofrecvență nu este una nouă, ea a început să fie uilizată în scop cosmetic încă de la începutul anilor 2000 în Statele Unite, iar în Europa a devenit populară prin anul 2007, câștigându-și poziția de lider în tratamentele cosmetice și corporale datorită efectelor rapide și eficiente.

Radiofrecvența are la bază producerea undelor electromagnetice care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, producând în zona tratată un câmp electromagnetic ce transformă energia în caldură până la 60-65 grade C în interiorul țesutului. Energia și căldura vor determina întinderea și stimularea fibrelor de colagen existente, stimulând totodată fibroblastele să producă noi fibre de colagen și elastină. La exterior, aceasta se traduce prin obținerea unui aspect mai întinerit al pielii, un efect de tonifiere și reducerea ridurilor cutanate.


Cui i se adresează tratamentul cu radiofrecvență?


Tratamentul este potrivit tuturor persoanelor ce își doresc o îmbunătățire treptată, discretă dar perceptibilă la nivelul pielii. Tratamentul este unul relaxant, căldura ce se emană în timpul tratamentului dând o stare de relaxare, iar muzica în surdină și un ambient plăcut pot face ca tratamentul cu radiofrecvență sa concureze cu un masaj.

În timpul tratamentului, undele de radiofrecvență ajung în cele mai profunde straturi ale pielii, adică în derm, unde se petrece magia.  Aici se produce o încălzire de aproximativ 60 – 65°C, prin care se stimulează contracția fibrelor de colagen și producția de noi fibre de colagen și elastină. Căldura stimulează contracția țesuturilor moi din zona vizată, care se comprimă și se realiniază, dobândind fermitate.

Suprafața pielii devine elastică și vizibil regenerată.

Spre deosebire de procedurile invazive care afectează în primul rând straturile superficiale ale pielii, tratamentul acționează la nivelul celui mai adânc strat al pielii. Epiderma, stratul superficial al pielii nu este afectat sau lezat în niciun fel, refacerea se produce astfel natural. La finalul tratamentului, te poti bucura de un efect vizibil cu ochiul liber.


Beneficiile tratamentului cu Radiofrecvență:

  • este un tratament sigur și eficient pentru toate tipurile de ten. Poate fi efectuat ca și tratament de întreținere înca de la vârsta de 25-30 ani;

  • ajută la estomparea ridurilor, datorită refacerii fibrelor de colagen și elastină;

  • ajută la reconturarea facială, pielea flască și lipsită de tonus poate fi dată uitării;

  • tratament rapid, fără perioade de recuperare. Tratamentul durează aproximativ 30-40 de min, pielea capătă un aspect mai ferm și radiant încă de la prima ședință;

  • tratament verstil, poate fi uitilizat pe orice zonă a corpului unde ne dorim o îmbunătățire a aspectului pielii. Fața, gâtul, decolteul, pielea firavă de la nivelul mâinilor pot căpăta un aspect mai tânăr și îngrijit. Radiofrecvența poate fi un adevărat ajutor pentru reducerea celulitei sau pentru îmbunătățirea aspectului pielii după sarcină.


Când ne putem bucura de rezultate?


Chiar dacă tratamentul este unul progresiv, vă puteți bucura de rezultate vizibile încă de la prima sedință. Ridurile și liniile fine se estompează, iar pielea capătă mai mult suport. Pentru a vă bucura de efecte durabile în timp, sunt recomandate o serie de ședințe efectuate la interval de 7-10 zile, numărul acestora fiind variabil de la o persoană la alta, deoarece cu toții suntem unici și diferiți.


Dacă v-am stârnit curiozitatea, nu ezitați să treceți pragul Clinicii Azeena, unde veți găsi o multitudine de soluții personalizate pentru nevoile dumneavoastră. Avem tratamente și tehnologii de ultimă generație, aprobate FDA, având la bază studii clinice ce atestă eficiența și siguranța acestora.


Descoperă magia la AZEENA by Gyniclinique 😊Recent Posts

See All

Comments


bottom of page