top of page

Care sunt beneficiile tratamentului cu Microneedling și Radiofrecvență?



Semnele vizibile ale îmbătrânirii pot fi suficiente pentru a descuraja chiar și pe cei mai încrezători dintre oameni. Cei care caută un nou tip de tratament de întinerire a pielii se pot bucura acum de magia RF Microneedling cu Legend Pro, toate problemele de piele putând fi tratate simultan!

La AZEENA ai combinația perfectă: Radiofrecvența cu Microneedling.

RADIOFRECVENȚA

Radiofrecvența (RF) este tehnologia numărul 1 folosită în tratamentele cosmetice. De fapt, majoritatea tratamentelor de refacere și tonifiere a pielii folosesc puterea radiofrecvenței pentru a reda aspectul mult îmbunătățit al pielii. Motivul pentru care această tehnologie a devenit standardul de aur pentru tratamentele cosmetice este că ajută organismul să lucreze singur, nu provoacă leziuni și poate fi folosită, practic oriunde pe corp.

MICRONEEDLING

Microneedlingul este o tehnică cosmetică foarte populară în ultimul deceniu. Microneedling implică un dispozitiv care are vârful cu ace minuscule, care pătrund în stratul superior al pielii pentru a crea micro-leziuni. Prezența acestor micro-leziuni determină organismul să-și “demareze” abilitățile naturale de vindecare, care, la rândul lor, restabilesc aspectul general al pielii.

De ce această combinație funcționează ca o magie?

Combinația dintre aceste două tehnici este puternică. De ce?

Simplu: atât radiofrecvența, cât și microneedling-ul stimulează proprietățile regenerative naturale ale corpului care ajută la întinerirea aspectului și structurii pielii. Împreună, stimularea și refacerea celulelor noi, a colagenului și a fluxului de sânge către piele, pot da ceasul înapoi și vă pot “șterge” de pe piele, ani de zile.

Cum lucrează Legend Pro?

Legend Pro este o tehnologie de ultimă oră în regenerarea, refacerea suprafeței și strângerea pielii! Cu capacitatea de a întineri pielea de pe față și corp, folosind o singură platformă, Legend Pro combină puterea energiei unice de radiofrecvență (RF) Tripollar cu microneedling VoluDerm pentru a stimula producerea colagenului și regenerarea pielii. Această dublă abordare poate duce la revitalizarea superficială și profundă a pielii. Legend Pro nu numai că poate îmbunătăți aspectul feței și gâtului, dar acest tratament nechirurgical poate fi folosit și pentru a îmbunătăți rezultatele conturării corpului, precum și pentru reducerea celulitei.

Ce este tratamentul cu micro-ace Legend Pro?

Pollogen Legend Pro, este o descoperire în tehnologia de refacere a pielii, pentru tratamentele Microneedling. Legend Pro are 2 modalități: VoluDerm și TriPollar.

VoluDerm folosește microace sterile, de unică folosință, pentru a introduce energie cu radiofrecvența în piele, stimulând formarea de colagen și elastină.

TriPollar folosește sonde metalice rotunjite în contact cu pielea, pentru a furniza energie RF într-o manieră neinvazivă.

RF Microneedling adaugă elementul-radiofrecvență la procedura tradițională de microneedling. Energia RF este furnizată prin ace mici.

Pe lângă beneficiile observate cu micro-leziunea oferită de microace, microneedlingul RF eliberează, de asemenea, energie RF adânc în derm, îmbunătățind și mai mult strângerea pielii și reducerea cicatricilor. Energia RF încălzește straturile de dedesubt, provocând contracția și strângerea pielii, precum și stimularea producției de colagen și elastină. Deoarece energia RF este furnizată atât de profund, poate genera rezultate mai rapide și mai eficiente.

Pentru ce tip de ten este potrivit acest tratament?

Microneedling RF este potrivit pentru aproape orice tip de piele și ten. Procedura abordează următoarele probleme:

● Riduri fine

● Cicatrici post acneice

● Laxitate ușoară până la moderată a pielii

● Textura și tonul neregulat al pielii

Majoritatea pacienților vor obține rezultate complete cu 2-3 ședințe de tratament, la distanță de aproximativ 2-3 săptămâni.


Beneficiile RF Microneedling

Microneedlingul RF poate oferi rezultate similare cu procedurile cu laser ablativ, dar cu disconfort și timpi de așteptare semnificativ mai mici. Tratamentele durează în medie 30 de minute, în funcție de dimensiunea zonei de tratament.

Pielea este de obicei roșie 1-2 zile după tratament, dar roșeața este ușoară comparativ cu procedurile laser. Există puțin sau deloc disconfort după procedură și în principiu, pacienții pot reveni la activitățile obișnuite în decurs de o zi. Machiajul poate fi aplicat la 24 de ore după procedură pentru a masca orice roșeață reziduală.


La Azeena credem că fiecare vârstă are frumusețea ei; nu trebuie să fii descurajat de semnele îmbătrânirii vizibile, deoarece poți găsi o soluție care funcționează ca prin magie.



bottom of page