top of page

Beneficiile nutraceuticelorTermenul de nutraceutice se referă la combinația dintre substanțele nutritive și farmacologice care potențează starea de bine a organismului. Prima dată acest termen a fost folosit de către Dr. Stephen de Felice, fondatorul Fundației pentru Inovație Terapeutică, încă din anii 80, pentru a defini produsele cu proprietăți terapeutice sau cu rol în prevenție ce pot fi utilizate pentru a susține sănătatea.

Nutraceuticele au la bază numeroase studii și sunt bogate în fibre, acizi grași esențiali, vitamine, minerale și extracte din plante.

La Clinica AZEENA credem ca starea de bine vine din interior, tocmai de aceea, pe lângă tratamentele Premium cu care te-am obișnuit, găsești suplimente de cea mai bună calitate, formulate de către specialiștii Hush&Hush. Aceste suplimente sunt menite să îți dea mai multă energie, sa îți întărească imunitatea, să fie un adjuvant în ameliorarea unor afecțiuni ale pielii cu ar fi acneea, deshidratarea sau menținerea unui ten întinerit și chiar un ajutor împotriva căderii părului.


Nutraceuticele de la Hush&Hush sunt formulate cu complexul Clean VitaminsTM, un amestec brevetat de vitamine sănătoase, derivate din surse naturale ce nu conțin nici un fel de filere, coloranți sau aditivi.

TimeCapsule

protejează corpul din interior cu ajutorul formulei revoluționare ce conține antioxidanți, aminoacizi și Clean Clinical VitaminsTM. Acestea formează un adevărat scut împotriva factorilor dăunători externi, întinerește și inversează semnele înaintării în vârstă, previne apariția daunelor viitoare, protejează împotriva factorilor de mediu externi, regenerează pielea și corpul, oferă echilibru organismului și promovează vitalitatea generală a acestuia.


Ingredientele de bază regăsite în TimeCapsule sunt:

- ACIDUL HIALURONIC, care păstrează tenul hidratat și ferm

- COLAGEN MARIN ce sprijină țesutul conjuctiv și buna funcționare a oaselor și a articulațiilor

- IARBA GRASĂ, bogată în acizi grași omega-3

- RĂDĂCINĂ DE POLYPODIUM LEUCOTOMOS, care este o ferigă ce protejează împotriva radiațiilor UV

De asemenea fiecare capsulă este îmbogățită cu Vitaminele A,C ,D, E, K și B12, Biotină, Claciu, Zinc.


ShieldUp

este un supliment zilnic, pentru imunitate și protecție împotriva factorilor de mediu, fiind formulat cu ingrediente derivate din plante. Vitaminele potente, antioxidanții organici și adaptogenii promovează protecție maximă împotriva agresorilor dăunători.


Ingredientele de bază sunt:

- VITAMINA C, sprijină diferite funcții celulare ale sistemului imunitar și apără împotriva speciilor reactive de oxigen

- RĂDĂCINA DE MACA, care crește nivelul de energie și ajută la săntatea creierului

- EXTRACT DIN FRUNZE DE MATCHA ORGANICĂ, acest ingredient bogat în atioxidanți este cunoscut pentru conținutul său mare de EGCG, ce protejează corpul și fortifică sistemul de apărare.

- RĂDĂCINA DE TURMENIC ORGNIC, un antioxidant ce amplifică energia generală a organismului


DeeplyRooted

este un supliment ce întărește firele de păr care au devenit fragile ori rezistente la creșterea normală, dar care s-au deteriorat.

Acest nutraceutic se folosește zilnic și reprezintă baza perfectă pentru a ajta la creșterea și la rezistența părului, fiind bogat în Clean Clinical VitaminsTM, aminoacizi și extracte din fructe și plante. Oferă putere părului subțire prin consolidarea foliculilor, previne căderea, creează un păr mai gros, mai strălucitor, cu densitate mai bună, combate cauzele care stau la baza unui păr subțire.


Ingredientele de bază sunt:

- EXTRACT DE RĂDĂCINĂ DE KSM-66, care redirecționează o cantitate mai mare de sânge către scalp, apără împotriva daunelor cauzate de factorii de mediu

- BIOPERINE, bogat în vitamina C, funcționează prin creșterea și reglarea fluxului de sânge către scalp și foliculii de păr

- APA DE COCOS COCOCIN, bogată în proteine, aminoacizi, vitamine și minerale, ajută la reînnoirea țesuturilor și creșterea părului


MindYourMind

este un neutraceutic ce liniștește mintea, corpul și sufletul. Calmează mintea, diminuează stresul și anxietatea, te ajută să adormi și să ai un somn profund. Ingrediente botanice cu eliberare treptată scad nivelul de stres și dezordinea mentală, în timp ce substanțele cu acțiune dovedită de promovare a somnului facilitează o noapte odihnitoare, pentru ca tu să ai o zi minunată și energizată.


Ingredientele de bază:

- FLOARE DE MUȘEȚEL ce calmează și relaxează mintea, are un efect sedativ și promovează somnul

- RĂDĂCINĂ DE VALERIANĂ, reduce starea de neliniște și crește relaxarea, astfel încât să poți dormi mai repede

- FRUNZA DE BUSUIOC INDIAN, ușurează stresul și reglează nivelul de cortizol în timpul somnului

- RADACINA DE RHODIOLA ROSEA, numită și rădăcina de aur, atenuează stresul, oboseala, senzația de ceață mintală și nivelurile scăzute de energie.


SkinCapsule BRIGHTEN+

A fost creat în mod special pentru a combate culoarea neuniformă, acest supliment derivat în mod natural are la bază ingrediente vegetale clinice și de origine organică pentru a îmbunătăți aspectul pielii lipsite de vitalitate. In timp, formula facilitează reducerea aspectului decolorării nedorite, petelor de soare, roșeții și culorii neuniforme, pentru un ten mai luminos, strălucitor, sănătos.


Ingrediente de bază:

- LUTEMAX, ingredient ce asigură protecție împotriva luminii albastre ce cauzeaz decolorări

- SABERRY, eficient în a inhiba producția de melanină

- SkinAx2, ingredient dovedit că iluminează și oferă strălucire pielii


SkinCapsule HYDRATE+

este un supliment hidratant, pentru utilizare cotidiană, care valorifică puterea ingredientelor derivate din plante, sigure, curate și cu acțiune dovedită clinic pentru a crea un ten optim hidratat, perfect echilibrat, strălucitor și acel aspect luminat din interior.

Hidratează intens din interior spre exterior, revitalizează și atrage apa în celulele pielii.

Procesul natural de îmbătrânire, inflamațiile, poluarea, vremea, daunele cauzate de soare, chiar și dieta pot afecta în mod negativ nivelul oprim de umiditate din piele, determinând-o să devină uscată, lipsită de vitalitate și chiar deshidratată. Atunci când tenul este hidratat adecvat, suprafața acestuia se simte netedă și moale, și este mai flexibilă, mai sănătoasă și mai tânără.

Ingrediente de bază:

- VITAMINELE, în mod special vitamina C.

Cercetările arată că această vitamină populară (pe lângă capacitatea sa de a stimula producția de colagen și a apăra împotriva daunelor cauzate de către radicalii liberi) reduce pierderea de apă și îmbunătățește funcționalitatea barierei protectoare, astfel prevenind uscarea pielii. - ACIDUL HIALURONIC VEGAN ce închide umezeala în ten, prevenind uscarea acestuia și oferindu-i un aspect plin

- ALOE VERA, care menține nivelul optim de hidratare

- GINSENG ROȘU korean ce hidratează și diminuează inflamația

- CERAMOSIDES™, un complex de fitoceramide 100% natural, fără gluten, bogat în acizi grași omega, care restabilește conținutul de ceramide din piele, amplifică hidratarea și elasticitatea, și reduce caracterul aspru și ridat al pielii în 15 zile.


SkinCapsule CLEAR+

ajută la eliminarea erupțiilor și imperfecțiunilor tenului, prin reduce produției de sebum cu ajutorul unui amestec unic de zinc și turmeric. De asemenea calmează tenul iritat și predispus la acnee și minimalizează inflamațiile interioare, diminuând în același timp roșeața de la suprafața pielii. Este un produs vegan, pe bază de plante, potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Ingredientele de bază:

- VITAMINA A, bogată în antioxidanți

- ACIDUL PANTOTENIC cu rol purificator

- Substanțele antiinflamatoare precum ZINCUL și SELENIUL care funcționează sinergic împreună cu plante medicinale și elemente de origine botanică pentru a curăța porii, a diminua producția excesivă de sebum și cantitatea de bacterii, și a reduce inflamația din interiorul pielii pentru un aspect clar și neted.


Produsele HUSH & HUSH vor putea fi achiziționate în curând, din shopul nostru online, dar până atunci le puteți cumpăra direct din clinica AZEENA sau contactează-ne și ți le trimitem. Enjoy it!

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page