top of page

Știai că vergeturile pot fi tratate?Vergeturile sunt „cicatrici” apărute atunci când la nivelul pielii apar, brusc, modificări precum întinderi sau micșorări, generate pe fondul unei predispoziții genetice; în timpul sarcinii sau în perioada pubertății. Aceste schimbări provoacă rupturi ale fibrelor de colagen și elastină, ceea ce duc la apariția unor cicatrici profunde ale pielii, care la suprafață se prezintă ca niște linii roz-violacee, iar în timp capătă o nuanță albă.


În majoritatea cazurilor apariția striațiilor la nivelul țesuturilor apar în urma unei expansiuni excesive și rapide a pielii, generate de anumiți factori, precum: sarcină, creșterea rapidă în greutate, excesul de greutate, dezvoltare musculară extremă (culturism) sau schimbări hormonale.


Există metode terapeutice care ajută la reducerea acestor vergeturi și anume:

Laserul ALMA Pixel CO2

terapia cu laser fracționat îmbunătățește aspectul vergeturilor prin sporirea producției de colagen; se observă o îmbunătățire a aspectului pielii prin reducerea dimensiunii și grosimii vergeturilor. Tratamentul fracționat reduce semnificativ riscul apariției reacțiilor adverse, cum ar fi: cicatrizarea, infecția, eritemul persistent sau hiperpigmentarea post-inflamatorie și este ideal pentru îmbunătățirea elasticității pielii, regenerarea țesuturilor și contractarea fibrelor deja existente.


Microplasma + Impact

este soluția ideală în 2 pași pentru o piele cu aspect mai ferm și natural, ce regenerează și stimulează sinteza de colagen și elastină atât la nivelul stratului superficial al pielii, cât și la nivelul dermului.


PIXEL RF utilizează puterea plasmei ce coagulează și încălzește țesutul; formează micro-canale, care duc la crearea de neo-colagen și astfel se activează procesul reparator al corpului, în urma căruia obținem regenerarea țesuturilor, o piele mai fermă, luminoasă și cu un aspect mai sănătos.


IMPACT - folosește tehnologia bazată pe unde acustice și presiunea aerului făcând ca produsele dermat-cosmetice să pătrundă în profunzimea țesuturilor fără a afecta structura pielii. Crează un efect de “push and pull“ prin eliberarea lichidului intracelular, astfel ingredientele se absorb mult mai profund, iar rezultatele în ceea ce privește hidratarea și textura pielii sunt rapid vizibile.

Daca ești adolescentă sau proaspătă mămica, sau pur și simplu te confrunti vergeturi mai vechi la Clinica AZEENA beneficiezi de soluții personalizate pentru tratamentul vergeturilor. Bucura-te de corpul și forma ta!

Programeaza-te la o consultație Gratuită: 0757 556 622.
Recent Posts

See All

Comments


bottom of page