top of page

Rejuvenare facială cu Peelingul Cavitațional

Cavitația este un fenomen care apare sub influența schimbărilor presiunii periodice în timpul utilizării undelor ultrasonice. Pe suprafața pielii, stratum comeum a format bule care se contractă și se extind în mod alternant. Acest fenomen are loc în cursul unor microsecunde.

peeling-cavitational.jpg

​Ține semnele trecerii timpului sub control

cu Peelingul Cavitațional

Presiunea și căldura care apar în timpul tratamentului, rup stratul corneum al pielii fără a pătrunde în derm. Acest process eliberează substanțele acumulate în jurul celulei și distruge depozitele de calciu. Căldura generată în timpul tratamentului activează reacția intracelulară și catalizează enzimele necesare pentru funcționarea adecvată a celulelor.

 

După eliminarea epidermei keratunizate rămâne o piele proaspăt hrănită care oferă condiții mai bune pentru producerea de colagen și elastină. De asemenea, rezultatul sonoforezei  constă într-o absorbție mai bună a ingredientelor active prin piele.

8.jpg

Beneficii:

Curăță tenul în profunzime: îndepărtează comedoanele, excesul de sebum și impuritățile de pe față și decolteu 

-  Reduce ridurile, închide porii, oferă fermitate țesuturilor 

-  Oferă luminozitate tenului 

-  Tratează acneea (ultrasunetele de înaltă frecvență distrug bacteriile și microbii ce pot cauza acnee)

Procedura de peeling cu ultrasunete este potrivită tuturor tipurilor de piele, inclusiv tenurilor mature, cu rozacee, acnee, hiperpigmentație, sensibile.

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 60 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este Peelingul Cavitațional?

Tratamentul cu peeling cavitațional eliberează porii de celulele moarte, de sebum, bacterii și reziduuri cosmetice iar tenul rămâne curat și neted.

2. Când este recomandat Peelingul cavitațional?

Deoarece peelingul chimic reprezintă o procedură medicală cu exfoliere ușoară - medie a pielii, în urma acestui procedeu pielea rămâne mai sensibilă și nu se recomandă expunerea la soare. Din acest motiv medicii specifică evitarea peelingurilor chimice pe timpul verii sau chiar pe timpul iernii în perioadele cu ninsori, atunci când zăpada reflectă razele UV.

3. Ce zone pot fi tratate?

Cel mai frecvent se tratează zona fetei dar pot fi tratate și zona decolteului.

4. Este dureros tratamentul?

Peeling cavitațional înseamnă cel mai înalt standard al unui masaj cu ultrasunete, total neinvaziv și fără durere.

5. Cum arată pielea post procedură?

După tratament pielea este ușor roșie, roșeața ce va dispărea în 1-2 ore dacă este tenul foarte sensibil, după câteva zile vor mai apărea coșuri având în vedere că facem o detoxifiere a tenului din interior spre exterior.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință, în funcție de nevoile indivituale se va stabili un protocol de tratament.

Recomandări:

Pre-tratament:

Evită expunerea la soare cu o zi înainte de realizarea tratamentului.

-  Înaintea procedurii se recomandă oprirea medicamentelor fotosensibilizante (retinoizi, antibiotice).

Post-tratament:

Se recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție SPF 30.

Vă puteți întoarce la activitățile zilnice imediat după tratament, dar vă recomandăm să evitați razele solare directe sau expunerea la UV pentru următoarele 24 de ore

Pentru momente constante de relaxare totală și un ten curat și sănatos alege cu încredere tratamente realizate de profesioniștii AZEENA.

bottom of page