top of page

Rejuvenarea facială cu OxyGeneo

OxyGeneo este un concept unic de îngrijire a tenului, care stimulează mecanismele naturale ale organismului, pentru o piele revitalizată și un ten echilibrat. 

Curățare, hidratare și oxigenare

cu OxyGeneo

OxyGeneo curată, hidratează și oxigenează pielea într-un singur tratament. În timpul tratamentului ingredientele active din capsulă ”Capsugen” se activează la contactul cu gelul primer, făcând o exfoliere blândă a pielii, eliminând stratul de celule moarte.

 

Explozia de bule bogate în dioxid de carbon duc la oxigenarea pielii din interior spre exterior, tratamentul fiind completat cu serul ce aduce cu aport de minerale, vitamine și hrănește tenul în profunzime. Astfel obținem un ten cu un aspect vizibil mai sănătos și luminos.

OxyGeneo este recunoscut în cele mai renumite centre spa și de înfrumusețare din lume ca fiind 3-in-1 Super Facial pentru că asigură 3 proceduri într-un singur tratament.

Oxy.jpg

Beneficii:

-  Exfoliere și curățare

-  Oxigenare naturală din interior spre exterior

-  Hrănire prin infuzie de seruri

-  Reducerea ridurilor

-  Uniformizarea & hidratarea tenului

-  Redarea strălucirii

Cu ingrediente special selectate tratamentele GeneoRevive și GeneoHidrate sunt alegerea numărul unu când vorbim despre rejuvenarea tenului, oferind totodată hidratarea optimă a pielii.

OxyGeneo Hydrate, conceput pentru a hidrata și revitaliza tenul uscat. Conține spirulina albastră, alga bogată în vitamine și minerale, inclusiv vitamina B, cu un puternic efect antioxidant.  

OxyGeneo Revive perfect pentru tenul tern, reduce ridurile fine, îmbunătățește aspectul și textura generală a pielii. Conține alge roșii cu puternic efect anti-îmbătrânire, acid cafeic și retinol ce ajută la tratarea semnelor îmbătrânirii, oferind pielii un aspect întinerit .

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 30 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul OxyGeneo?

Oxygeneo este un tratament 3 în 1 ce face o exfoliere în timp ce oxigenează și hrănește tenul în profunzime.

2. Când este recomandat tratamentul OxyGeneo?

Este recomandat tuturor persoanelor ce doresc o curățare, o exfoliere și o hrănire a tenului în profunzime.

3. Ce zone pot fi tratate?

Cel mai frecvent se tratează zona feței dar pot fi tratate și zona decolteului și a mâinilor.

4. Este dureros tratamentul OxyGeneo?

Este cel mai sigur și plăcut tratament. În timpul tratamentului capsula ce face exfolierea pielii devine puțin mai abrazivă și atunci veți simți un disconfort minim.

5. Cum arată pielea post procedură?

După tratament pielea poate fi ușor roșie, roșeața ce va dispărea în 30 minute dacă este tenul foarte sensibil ,iar pacienții își pot relua activitatea imediat după tratament, nu necesită timp de recuperare.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Rezultatele se vor vedea încă de la prima ședință.

Recomandări:

Pre-tratament:

 Se recomandă evitarea expunerii la soare cu 24h înainte de tratament.

Oprește tratamentele pe bază de medicamente fotosensibilizante precum retinoizi și antibiotice.

Post-tratament:

-  Utilizează o cremă cu factor de protecție SPF 30.

Vă puteți întoarce la activitățile zilnice imediat după tratament, dar vă recomandăm să evitați razele solare directe sau expunerea la UV pentru următoarele 24 de ore.

 

Apelează cu încredere la tratamentele de înfrumusețare oferite de Echipa AZEENA și bucură-te de un ten curat și strălucitor!

bottom of page