top of page

Tratamentul petelor pigmentare cu OxyGeneo

Te confrunți cu pete inestetice, de culoare maronie la nivelul feței, decolteului și mâinilor? Ei bine, urmele de pigmentare a pielii pot apărea din cauza mai multor factori:

 

-  Expunerea prelungită la soare

-  Semne post acneice

-  Hiperpigmentări dezvoltate în urma unei sarcini

-  Diverse dereglări hormonale.

Piele curată și sănătoasă

cu OxyGeneo

În toate cazurile, nivelul de melanină crește substanțial și produce modificări la nivelul pigmentului. Problema este exclusiv estetică și nu dezechilibrează sănătatea organismului. Însă, evoluția tehnologică a facilitat dezvoltarea unor tratamente premium de tip dermato-cosmetic. Cu ajutorul lor, poți îndepărta petele respective, fără a resimți disconfort sau senzații de neplăcere.

 

Secretul din spatele succesului este tehnologia utilizată. OxyGeneo Illuminate este o tehnică modernă, care oferă numeroase avantaje. Acționează cu eficiență asupra pielii, uniformizează textura și conferă o nuanță naturală. Efectul final va fi de întinerire și regenerare. Geneo Illuminate OxyPod completează totul prin adăugarea unor ingrediente ingenioase: acid kojic, vitamina C, extract de opuntia, morcov, scoarță de arbore, derivați de aminoacizi, trigliceride, jojoba, ulei de argan, vanilie și complex din extract de coada-calului. Tocmai de aceea, pielea va fi netezită și hidratată în profunzime.

Natural Beauty_edited.jpg

Beneficii:

-  Exfoliază și curăță în profunzime

-  Oxigenează natural din interior spre exterior

-  Hrănește pielea prin infuzie de seruri pe bază de nutrienți și vitamine

-  Reduce ridurile adânci

-  Uniformizează tenul și îi conferă strălucire și delicatețe

-  Îndepărtează într-o mare măsură nuanțele nedorite și urmele de pigmentare

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 30 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul OxyGeneo?

Tratamentul OxyGeneo este o variantă multifuncțională, care îți garantează rezultate de succes, fără durere. Curăță, exfoliază și oferă tenului ingrediente hrănitoare. Geneo, opțiunea îmbunătățită a procedurii, cuprinde 5 tipuri de tratamente, care pot fi adaptate în funcție de nevoile clientei.

2. Când este recomandat tratamentul OxyGeneo?

Oricine își dorește o schimbare spectaculoasă la nivelul pielii poate apela cu încredere la tratamentul OxyGeneo. Fiecare etapă a procesului este tratată cu profesionalism și responsabilitate de către personalul AZEENA. Utilizăm doar variante certificate pentru a conferi tenului un aspect fresh, luminos și îngrijit.

3. Ce zone pot fi tratate?

Majoritatea clientelor tratează zona feței. Însă poate fi vizată și zona gâtului sau a mâinilor.

4. Este dureros tratamentul OxyGeneo?

Nu vei resimți durere sau senzații de neplăcere în timpul procedurii. La AZEENA vei avea mereu parte de momente constante de relaxare.

5. Cum arată pielea post procedură?

Pielea va arăta așa cum ți-ai dorit dintotdeauna: luminoasă, fermă și elastică. Tocmai de aceea, nu vei avea nevoie de timp pentru recuperare.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Imediat după realizarea tratamentului vei sesiza îmbunătățiri semnificative la nivelul pielii. Însă, pentru a te bucura de rezultate pe termen lung este recomandat să apelezi la opțiuni personalizate. Specialiștii noștri vor analiza atent caracteristicile pe care le prezintă pielea și îți vor recomanda cele mai eficiente soluții.

Recomandări:

Pre-tratament:

 Evită expunerea la soare cu aproximativ 24h.

Oprește tratamentul pe bază de medicamente fotosensibilizante precum retinoizi sau antibiotice.

Post-tratament:

-  Utilizează o cremă cu factor de protecție SPF 30.

Evită expunerea directă în fața razelor ultraviolete pentru 24 de ore. Mai apoi poți realiza cu ușurință orice tip de activitate.

 

Apelează cu încredere la tratamentele de înfrumusețare oferite de Echipa AZEENA și bucură-te de un ten curat și strălucitor!

bottom of page