top of page

NIR
(Harmony XL PRO)

Tehnologia NIR de la Alma încălzește în siguranță și eficient țesutul stimulând producția de colagen nou, rejuvenează pielea pentru un aspect mai întinerit și radiant. Tratamentul cu lumina infrarosie, NIR repară pielea din interior prin acțiunea luminii infraroșii asupra țesutului care determină fibrele de colagen să se contracte obținând astfel o piele mai ferma si elastică. Datorită efectului termic în timpul tratamentului crește vasodilatatia ceea ce duce la un aport mai mare de oxigen și substanțe nutritive la nivelul zonei tratate, obtinand astfel o piele cu un aspect mai luminos și întinerit.

Ten întinerit și radiant

cu NIR

Cu ajutorul tratamentului NIR obținem un efect instant de lifting, vizibil încă de la prima ședință, ceea ce îl face unul dintre cele mai populare tratamente când vorbim de rejuvenare facială.

1.jpg

Beneficii:

Îmbunătățeşte textura pielii
-  Efect de lifting instant
Reduce liniile și ridurile fine
Reda luminozitatea pielii
Reda fermitatea și elasticitatea pielii

Tratamentul NIR se adresează tuturor tipurilor de ten fără a avea efecte secundare sau timp de recuperare, pacienții își pot relua activitățile obișnuite imediat după tratament.

 

La Azeena by Gyniclinique fiecare tratament este adaptat obiectivelor și nevoilor specifice fiecărei persoane. Astfel numărul de tratamente depinde de nevoile unice ale fiecărui client, laxitatea mai pronunțată sau ridurile mai profunde pot necesita mai multe tratamente.

 

Confort: 5/5

Timp de recuperare: Nu

Durata tratamentului: 30 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul cu lumina infraroșie NIR?

Tratamentul cu lumina infraroșie NIR repară pielea din interior prin acțiunea luminii infraroșii asupra țesutului care determină fibrele de colagen să se contracte obținând astfel o piele mai ferma si elastică.

2. Când este recomandat tratamentul NIR?

Tratamentul NIR este recomandat tuturor tipurilor de ten, daca dorim sa obtinem o imbunatatire a tonusului si fermitatii pielii, dar si inainte de un eveniment datorita efectului de luminozitate si lifting instant.

3. Ce zone pot fi tratate?

Cel mai frecvent se tratează zona fetei, dar pot fi tratate și zona gatului, decolteului, chiar și a mâinilor.

4. Este dureros tratamentul NIR?

Tratamenul cu lumina infraroșie NIR nu este dureros, în timpul tratamentului se simte o ușoară căldură pe zona tratată.

5. Cum arată pielea post procedura?

După tratament pielea este ușor roșie, roșeață ce va dispărea în 2-3 ore, iar tenul pacienții își pot relua activitatea imediat după tratament, nu necesită timp de recuperare.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Cu ajutorul tratamentului NIR obținem un efect instant de lifting, vizibil inca de la primă ședință, ceea ce îl face unul dintre cele mai populare tratamente când vorbim de rejuvenarea pielii.

Recomandări:

Pre-tratament:

Se recomandă evitarea expunerii la soare cu 24h înainte de tratament.

-  Înaintea procedurii se recomandă oprirea medicamentelor fotosensibilizante ( retinoizi, antibiotice)

Post-tratament:

Post procedură se recomandă utilizarea unei creme cu factor de protecție SPF 30.

Vă puteți întoarce la activitățile zilnice imediat după tratament, dar vă recomandăm să evitati razele solare directe sau expunerea la UV pentru următoarele 24 de ore.

Bucură-te de pielea la care ai visat dintotdeauna și apelează cu încredere la un tratament de înfrumusețare oferit de Echipa AZEENA!

bottom of page