top of page
venectazii-2.jpg

Laserul vascular ND-Yag

Laserul Vascular ND-Yag din gama Harmony este ideal pentru tratarea leziunilor vasculare. Poate fi aplicat fără probleme tuturor tipurilor de piele, fără a deteriora țesutul sau a implica efecte adverse. Tratamentul este complet non-invaziv, ceea ce exclude din start senzațiile de durere sau timpul îndelungat alocat pentru recuperare.

Adio, leziuni vasculare

cu ND-Yag

Harmony XL PRO

Leziunile vasculare apar în general din cauza funcționării defectuoase a sistemului vascular. Însă, cauzelele pot fi și altele:

 

-   Expunerea îndelungată la soare,

-   Traumatisme diverse,

-   Statul mult în picioare, 

-   Obezitate,

-   Boli de colagen,

-   Insuficiență venoasă,

-   Factori ereditari. 

 

Tocmai datorită acțiunii eficiente a laserului, procedura poate fi aplicată pentru a trata orice tip de vas poziționat la nivel facial sau corporal.

 

Laserul funcționează pe baza fototermoliozei selective. Astfel, țesutul este încălzit, fără a distruge zona înconjurătoare. Se produce coagularea sângelui, ceea ce duce la estomparea rapidă a vaselor de sânge superficiale. Procedura nu implică riscuri sau complicații ulterioare în timpul realizării intervențiilor chirurgicale. Este o variantă sigură și confortabilă.

 

În ceea ce privește rezultatele finale, totul este influențat de caracteristicile fiecărui caz în parte. Vasele de sânge de mici dimensiuni dispar imediat, încă de la primele ședințe. Însă, dacă e vorba de cazuri mai complexe, efectele se vor vedea în timp. Sunt necesare 1-3 ședințe efectuate la intervale de 4-10 săptămâni, în funcție de profunzimea vaselor. Terapeutul AZEENA va realiza un plan personalizat, adaptat conform nevoilor și cerințelor tale.

picioare.jpg

Beneficii

Laserul Nd-Yag este recomandat în cazul în care te confrunți cu leziuni vasculare. Însă, este ideal și pentru a trata:

 

-  Telengiectaziile

-  Angioamele cherry 

-  Vasele superficiale de la nivelul corpului

-  Spider veins

-  Hemangioamelor

-  Petele de vin

-  Rozaceea

La AZEENA ai parte doar de alternative de ultimă generație. Suntem mereu la curent cu noile apariții în materie de tehnologii și modalități de lucru.

Optează întotdeauna pentru calitate și bucură-te de tratamente realizate ca la carte!

alma-harmony-cooled-long-pulse-ND-yag-1064.jpg
bottom of page