top of page

Rejuvenarea mâinilor cu Microplasmă

Dacă îți dorești o piele fermă, tânără, fără riduri și pete pigmentare, rejuvenarea cu Microplasma este ideală  pentru îmbunătățirea aspectului mâinilor.

Ești curios să afli mai multe despre această procedură? Îți vom oferi toate detaliile necesare și, bineînțeles, te așteptăm la o consultație gratuită pentru a ne cunoaște!

Piele fermă și luminoasă

cu Microplasmă

Mâinile sunt partea corpului cea mai expusă la agresiunile mediului înconjurător, fie că vorbim de soare sau frig, astfel, de multe ori la nivelul mâinilor semnele îmbătrânirii își fac apariția mai rapid. Majoritatea dintre noi acordă o atenție deosebită zonei fetei prin tratamente și creme, zona mâinilor fiind deseori uitată.

 

Odată cu trecerea anilor, la nivelul mâinilor își fac aparția petele pigmentare, lipsa elasticității și a tonusului, pielea devenind tot mai subțire și apar ridurile. Toate acestea nu pot fi ascunse nici prin machiaj, nici prin haine, tocmai de aceea venim în ajutorul Dvs. cu cele mai noi protocoale în materie de rejuvenare.

Datorită cererii crescute, industria beauty a evoluat din ce în ce mai mult, făcând loc diverselor tratamente de rejuvenare. Unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru a reda luminozitatea și a îmbunătății textura pielii, este tratamentul cu Microplasmă, care te va ajuta să definitivezi perfecțiunea în materie de estetică.

Este cel mai revoluționar tratament folosit în clinicile moderne pentru estomparea imperfecțiunilor de la nivelul întregului corp. În urma procedurii, ridurile, cicatricile și semnele lăsate de îmbătrânire se vor estompa.  În timpul tratamentului, se produce o leziune controlată la nivelul zonei tratate, ceea ce dermină un răspuns al corpului și anume, stimularea producției de colagen și elastină, ceea ce îmbunătățește textura pielii.

 

La finalul tratamentului, cu ajutorul aplicatorului IMPACT, ce face parte din platforma Accent Prime, introducem prin microcanalele create substanțe farmacologice, vitamine, minerale și enzime care favorizează vindecarea și revitalizează zona tratată. După aproximativ 10-14 zile, pielea capătă un aspect mai îngrijit și vizibil mai îmbunătățit.

Hands

Beneficii:

Regenerează rapid pielea și stimulează producția de colagen și elastină

Conferă o strălucire aparte pielii

-  Reduce ridurile și linile fine

-  Elimină cu succes cicatricile post-acneice și leziunile rămase în urma intervențiilor chirurgicale

-  Estompează vergeturile

 

Confort: 4/5

Timp de recuperare: Da

Durata tratamentului: 40 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul cu Microplasmă?

Unul dintre cele mai ingenioase tratamente de rejuvenare, procedura cu Microplasmă îndepărtează majoritatea urmelor inestetice de la nivelul pielii. În timpul tratamentului se crează o leziune controlată la nivelul țesutului pentru a stimula procesul natural de regenerare a pielii.

2. Când este recomandat tratamentul?

Tratamentul poate fi aplicat persoanelor care își doresc o îmbunătățire vizibilă a structurii pe care o prezintă pielea, indiferent de vârstă sau complexitate.

3. Ce zone pot fi tratate?

Procedura poate fi făcută pe mai multe zone ale corpului și pe zona facială, oferind o îmbunătățire vizibilă încă de la prima ședință.

4. Este dureros tratamentul cu Microplasmă?

Vei simți o ușoară stare de disconfort. Însă, nu trebuie să îți faci griji. Se va aplica o cremă anestetică, cu rol de calmare și relaxare a zonei.

5. Cum arată pielea post procedură?

După finalizarea tratamentului, vei observa urme de roșeață și ușor edem, care vor dispărea în aproximativ 24 de ore. Ulterior, se formează o crustă care se estompează în 5-7 zile, în funcție de specificitatea fiecărui caz.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Rezultatele te vor uimi încă de la prima ședință. Imediat cum dispar crustele, vei observa cum pielea căpătă o altă textură, mai fermă și mai elastică.

Recomandări:

Pre-tratament:

-  Evită pe cât se poate expunerea la soare cu 24 de ore înainte de tratament.

-  Oprește tratamentele pe bază de medicamente fotosensibilizante, precum retinoizi sau antibiotice.

Post-tratament:

-  Utilizează o cremă cu factor de protecție SPF 30.

Poți realiza cu ușurință orice fel de activitate, însă este recomandat să eviți expunerea directă la soare timp de 24 de ore.

Te așteptam la AZEENA ca să discutăm mai multe detalii despre beneficiile unui asemenea tratament de rejuvenare a mâinilor!

bottom of page