top of page

Rejuvenare facială cu Microplasmă

Tehnica de rejuvenare faciala cu Microplasma te va ajuta să definitivezi perfecțiunea în materie de estetică. Tenul tău va căpăta o strălucire aparte, tocmai datorită sistemului inteligent pe care îl utilizează metoda. Pixel RF de la Accent Prime este cel mai revoluționar tratament folosit în clinicile moderne pentru estomparea imperfecțiunilor de la nivelul întregului corp. În urma procedurii, ridurile, vergeturile, cicatricile sau leziunile post-acneice vor fi estompate cu succes.

rejuvenare.jpg

Ten strălucitor

cu Accent Prime

Procesul de regenerare se realizează atât la nivelul cel mai profund al dermului, cât și în zona exterioară a pielii. Tehnica accelerează producția de colagen și elastină și definitivează o regenerare completă. Rezultatele impecabile sunt asigurate de acțiunea Microplasmei, un element ingenios pe care îl integrează dispozitivul Pixel RF, aprobat FDA. Microplasma devine sursa principală care conferă pielii fermitate, luminozitate și elasticitate. Acționează din interior spre exterior și definitivează rezultate impecabile.

Confident Woman

Beneficii:

Conferă o strălucire aparte tenului

-  Reduce ridurile

-  Elimină cu succes cicatricile post-acneice și leziunile rămase în urma operațiilor chirurgicale

-  Estompează vergeturile

-  Regenerează rapid pielea și stimulează producția de colagen și elastină

Confort: 4/5

Timp de recuperare: Da

Durata tratamentului: 40 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul cu Microplasmă?

Unul dintre cele mai ingenioase tratamente de rejuvenare faciala, procedura cu Microplasmă îndepărtează majoritatea urmelor inestetice de la nivelul pielii. În cazul leziunilor puternice, se va încerca eliminarea completă a urmelor profunde. În timpul tratamentului se creează o leziune controlată la nivelul țesutului pentru a stimula procesul natural de regenerare a pielii.

2. Când este recomandat tratamentul cu Microplasmă?

Tratamentul poate fi aplicat persoanelor care își doresc o îmbunătățire vizibilă a structurii pe care o prezintă pielea. Indiferent de vârstă sau complexitatea pe care o presupune fiecare caz în parte, Echipa AZEENA îți oferă soluții personalizate.

3. Ce zone pot fi tratate?

Procedura poate fi aplicată în zona facială. La clinica de înfrumusețare AZEENA ai parte de rezultate complete.

4. Este dureros tratamentul cu Microplasma?

Într-o primă fază vei resimți o ușoară stare de disconfort. Însă, nu trebuie să îți faci griji. Se va aplica o cremă anestezică, cu rol de calmare și relaxare a zonei.

5. Cum arată pielea post procedură?

După finalizarea tratamentului vei observa urme de roșeață și umflături, care vor dispărea în aproximativ 24 de ore. Mai apoi, se formează o crustă care se estompează în 5-7 zile, în funcție de specificitatea fiecărui caz.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Rezultatele te vor uimi încă de la prima ședință. Imediat cum dispar crustele, vei observa cum pielea capătă o altă textură: una mai fermă și mai elastică.

Recomandări:

Pre-tratament:

Evită pe cât se poate expunerea la soare cu 24 de ore înainte de tratament.

-  Oprește tratamentele pe bază de medicamente fotosensibilizante precum retinoizi sau antibiotice.

Post-tratament:

Utilizează o cremă cu factor de protecție SPF 30.

Poți realiza cu ușurință orice fel de activitate, însă este recomandat să eviți expunerea directă la soare timp de 24 de ore.

Hai să discutăm mai multe despre beneficiile unui asemenea tratament de rejuvenare facială!

Dacă vrei rezultate, AZEENA este răspunsul!

bottom of page