top of page

Blefaroplastia cu Microplasmă Colibri

Înaintarea în vârstă generează numeroase schimbări la nivelul pielii, mai ales în zonele mai sensibile. Pielea din jurul ochilor capătă un aspect lipsit de fermitate și devine mult mai subțire și laxă. Blefaroplastia non-chirurgicală este un tratament de rejuvenare facială pe care merită să îl încerci. Procedura se efectuează atât pe pleoapa superioară, cât și pe cea inferioară și conferă rezultate de succes. Excesul de piele este îndepărtat, iar zona capătă luminozitate și elasticitate.

Luminozitate și elasticitate pentru pielea din jurul ochilor

cu Microplasma Colibri

La AZEENA utilzăm tehnici eficiente, testate în prealabil și mizăm pe importanța tehnologiilor de ultimă generație. Medicina estetică a cunoscut o evoluție fulminantă de-a lungul timpului, tocmai de aceea, procedura se va realiza conform standardelor înalte de confort și siguranță. Etapele procesului nu sunt deloc invazive și nu prezintă efecte secundare. Echipa noastră utilizează aplicatorul Colibri de la Alma, una dintre cele mai ingenioase metode. Cu ajutorul ei, sunt îndepărtate ridurile și liniile fine, ceea ce conferă zonei tratate un aspect îmbunătățit.


Procedura Colibri are la bază scântei de Microplasmă, care furnizează energie printr-un vârf special și creează cu ușurință microperforații controlate. Acționează cu delicatețe asupra pielii și accelerează procesul de producere a colagenului.

Beneficii:

-  Este o procedură non-chirurgicală și non-invazivă

-  Este un tratament înalt selectiv

-  Nu acționează asupra țesutului înconjurător.

-  Tratament înalt selectiv

Reduce excesul de piele din zona ochilor

Conferă elasticitate și strălucire zonei tratate

Elimină ridurile și liniile fine

-  Vei obține rezultate chiar de la prima ședință

 

Confort: 3/5

Timp de recuperare: Da

Durata tratamentului: 15 minute

Întrebări frecvente:

1. Ce este tratamentul cu Microplasmă Colibri?

Blefaroplastia cu Microplasma Colibri este unul dintre cele mai avansate tratamente înfrumusețare. Utilizează tehnologia bazată pe producerea scânteilor de microplasmă și echilibrează cu succes zona tratată. Excesul de piele este îndepărtat cu ușurință.

2. Când este recomandat tratamentul?

Dacă îți dorești o piele tânără și plină de vitalitate poți apela fără probleme la tehnica non-chirurgicală de blefaroplastie cu Microplasma Colibri.

3. Ce zone pot fi tratate?

Procedura se aplică în zona ochilor. La finalul tratamentului, excesul de piele de pe pleoapele inferioară și superioară este redus semnificativ.

4. Este dureros tratamentul?

Tratamentul este minim dureros pentru că Echipa AZEENA se ocupă cu atenție de fiecare detaliu. Înainte de începerea procedurii se aplică o cremă anestezică pe zona care urmează a fi tratată. Tocmai de aceea, nu va trebui să aloci timp special pentru recuperare. Se pot forma, totuși, mici cruste pe care le poți îngriji cu ușurință conform sfaturilor primite din partea specialiștilor. Echipa AZEENA se va ocupa cu profesionalism pentru a îndeplini chiar și cele mai dificile cerințe.

5. Cum arată pielea post procedură?

La finalul tratamentului, te vei confrunta cu urme de roșeață și o ușoară senzație de usturime și disconfort. Totul va dispărea în doar câteva ore, după care se vor forma mici cruste, care se vor estompa în câteva zile.

6. În cât timp se vor vedea rezultatele?

Rezultatele se văd chiar după efectuarea primei ședințe. La doar câteva zile după blefaroplastia cu Microplasmă Colibri va începe procesul de vindecare. Totuși, pentru a te bucura de rezultate spectaculoase pe termen lung e recomandat să consulți părerea specialiștilor AZEENA pentru a stabili numărul de ședințe necesare.

Recomandări:

Pre-tratament:

Evită expunerea la soare sau solar cu cel puțin 7 zile înainte de tratament.

Post-tratament:

Evită dușurile sau băile fierbinți.

Folosește o cremă pentru accelerarea procesului de vindecare a zonei.

Evită expunerea la soare cel puțin 7 zile după efectuarea tratamentului.

Apelează cu încredere la serviciile premium marca AZEENA și bucură-te de avantajele numeroase pe care le prezintă!

bottom of page